Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Дивний сон

Дивний сон

Місяць огортав своїм сяйвом все довкола – прилеглі будинки, дерева і озеро неподалік. Коли місяць повний,то ніч здається якоюсь чарівливою. Так було і сьогодні. Якщо гарно придивитись, то легко можна розгледіти поверхню місяця і уявити як ти розгулюєш там. Саме цим займалась Аліса і думала чим би зайнятись..

На дворі стояла тепла літня ніч. Так і хочеться піти десь прогулятися, насолодитися нічною природою. А в далині озеро манить своїми водами, дівчині так хотілось зараз поплавати.

І тоді, Аліса все таки вирішила сходити до озера,але взяти з собою свою улюбленицю Блейк. Швиденько одягнувшись і непомітно вийшовши з дому, дівчина пішла в напрямку озера, а вірна собака бігла поруч.

Навкруги тиша,лише іноді озивалися собаки. До озера вона дійшла за 10 хвилин і озирнувшись навкруги, знайшла підходяще місце для купання. З двох сторін дерева, а між ними доріжка, зараз яскраво освітлена місячним сяйвом. Роздягнувшись і залишивши Блейк стерегти речі, Аліса повільно зайшла в воду. Вода була прозорою і дуже теплою. Під ногами дівчина бачила пісок і де-не-де камінчики. Повільно зайшовши і намочившись,дівчина попливла. На безлюдному озері, під місячним світлом, зі своїм довгим темним волоссям, аліса дуже скидалася на русалку. Дівчина обожнювала плавати і тому не поспішала вилазити з води. Але раптом вона помітила якийсь рух на березі, саме там,де був її одяг. Але чому мовчала Блейк?

Аліса залишалася на місці і спостерігала за тим,що відбувається. І яке ж було її здивування,коли вона побачила,що якась людина гладить її Блейк,її недовірливу собаку, а та спокійно цим насолоджується. Аліса наважилася підпливти поближче,щоб подивитися хто ж це. Незнайомець підвівся і підійшов ближче до води. В цей час дівчина вже наполовину вийшла з води і могла роздивитися цю людину. Це виявися симпатичний хлопець, приблизно її віку. Темне волосся, достатньо високий, але обличчя незнайоме. Вони мовчки стояли і розглядали один навпроти одного. Вона,в купальнику в воді, і він – одягнутий в чорні штани і білу майку. Дівчина не витримала першою:

- Хто ви? І що тут робите?

- Прийшов поплавати. Я не думав,що в такий час тут хтось може бути. Вибач,якщо тебе налякав. Мене,до речі, звати Саша. А тебе як?

- Аліса. А давно в наших краях? Я тебе раніше не бачила.

- Та ні,недавно. Класна в тебе собака.

- Ага. Тільки не розумію,чому це вона тебе до себе підпустила. Вона зазвичай не любить незнайомців.

- Можливо, це означає що я заслуговую довіри. - усміхнувся хлопець.- Ти не проти,якщо я теж поплаваю?

- Та ні,якщо навіть Блейк тобі довірилась.

Ігор роздягнувся і зайшов в воду,порівнявшись з Алісою він зупинився і сказав:

- Ти точно не проти,що я порушую твою нічну самотність?

- Та ні, я думаю, що компанія мені не завадить. Якщо,звичайно, ти нормальний хлопець.

- Не бійся, я буду вести себе добре. А чому це ти надумала сама посеред ночі прийти сюди?

- Вдома я не знала чим би зайнятися, а спати не хотілося, та ще й з вікна озеро манило до себе. От я й не втрималась. Тим більше я дуже люблю плавати.

- Але чому сама?

- Немає компанії. Мої друзі або не тут,або навряд би згодилися на таку авантюру. А що ти тут робиш?

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

vk252012522 22.07.2014

Серьезно бред) зря только переводила)


Додати коментар