Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Дивний сон

- А ти знаєш, що коли місячна доріжка то прийнято загадувати бажання,але треба бути в воді. Ідем?

- Ідемо.

Вода була ще теплішою, місячна доріжка створювала казковий пейзаж і настрій. Аліса стала обличчям до місяця і вже збиралась вибрати бажання,яке б загадати, коли під водою Саша взяв її за руку. Дівчина повільно повернулася обличчям до нього і поглянула йому в очі. І ось вони стояли посеред озера під місячним сяйвом, дивились один на одного і бажання,які вони збиралися загадувати вже нічого не значили, щось змінювалось, решта проблем і переживань ставали не важливими. Аліса підійшла ще ближче і вже збиралась щось сказати,коли Саша просто поцілував її.

Місяць сховався за деревом і лише половина озера була освітлена, а там – в темряві з води виходила пара,яка щойно зрозуміла,що доля все таки існує.

Саша з Алісою сиділи на березі і розмовляли, коли дівчині стало холодно, то Саша її обійняв - це було останнє ще пам*ятала дівчина перед тим,як тим як заснути.

Вранці Аліса прокинулась в дуже гарному настрої, але коли зрозуміла,що лежить в своєму ліжку, то була здивована. Як вона сюди потрапила? Вона ж засинала в обіймах Саші.

На дворі вже був майже обід, дивно що її ніхто не розбудив. Весь її одяг лежав там де й вчора і купальник був у шафі, наче вночі його ніхто не одягав.

Якраз до них в гості зайшла бабуся і дівчина спитала чи бабусю вночі ніхто не турбував, та відповіла що ні. Тоді дівчина взагалі заплуталася, аж поки мама не сказала:

- Я до тебе заходила сьогодні вранці, близько 6 ти спала як ангел і потім коли я заходила, то ніяк не могла наважитись тебе розбудити, ти так усміхалась крізь сон.

«Сон?Це був лише сон? Не може бути!» - Аліса була повністю розбита і наступні три дні ходила без настрою, їй нічого не хотілось, вона не могла нормально спати, і Саша більше ніде з*являвся. Сни були не такими реальними, не щасливими. Без сумніву,то був просто сон і ніде вона не була, а Саша просто плід її фантазії.

Вечором Аліса йшла в магазин,коли біля магазину зустріла компанію. Був вже пізній вечір, самій ходити в такий пізній по центру було не дуже безпечно, але Аліса дуже захотіла круасана і тому пішла сама. Коли вона вийшла з магазину до неї підійшли два хлопці і почали щось запитувати,але Аліса настільки розгубилася що просто стояла і дивилась на трійцю неподалік, точніше, лише на одного. Але хлопці,які до неї підійшли, вирішили що вона їх не поважає і ігнорує, вони почали обзивати її грубими словами, а коли один з них спробував взяти її за руку, то дівчина закричала. В цей час до них підійшов Саша, а за ним його друзі. Деякий час хлопці говорили, а потім мирно розійшлися. Тоді Саша підійшов до дівчини і запитав:

- Ти як? Все добре? – в цей час Аліса підняла голову і подивилася йому в очі – Ти? Це ти? Знаєш, ти мені снилася.. Як я радий,що знайшов тебе..

- Я всі ці дні місця собі не знаходила, не могла зрозуміти що то було. Я тобі теж снилась?

- Так, і то точно був сон, бо я був далеко звідси, але все інше було правдою – наші розмови, почуття..

- Дивний сон,який нас познайомив..

Попередня
-= 4 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

vk252012522 22.07.2014

Серьезно бред) зря только переводила)


Додати коментар