Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Фотографія на пакеті

За кілька хвилин ми домовились. Для „інтимних послуг” я зажадав інтелігентну довгокосу чорнявку, і мене запевнили, що та, котра завітає до мене за півгодини, буде саме такою. Десь у глибині душі жевріла надія, що нею може виявитися Варя. Попахкуючи цигаркою, я терпляче чекав.

Спливло хвилин двадцять, і на порозі з випередженням графіка з’явилася юна красуня. Лагідне дитяче обличчя спотворювали штучні вії і жирно наквецяні губи. Трималася новоявлена гетера з викликом, за яким легко вгадувалися страх і розгубленість.

Вона обвела цікавим поглядом має вельми скромне житло і запитала, де ми „цим займатемось”. Я відказав, що у ванній. Було смішно бачити, як видовжилося її вродливе обличчя. Невідомо чому мою жартівливу пропозицію вона сприйняла як образу.

Дівчисько спробувало протестувати, та я наполягав – раптом страшенно закортіло принизити її, навіть не знаю, як могло виникнути таке ганебне бажання. Мабуть, через її удавану пиху, якою вона відгороджувалася від мене і тим самим начебто підкреслювала, що я скотина, а вона – понад цим.

У відповідь на мою настійливість дівчина забажала покинути квартиру. Мені довелося зачинити її в туалеті. Допоки у ванну набігала вода, вона лаяла мене усілякими брудними словами, по-дитячому невміло комбінуючи непристойності. Я лише стиха всміхався.

Зізнаюся: в той момент я забув про Варю. Забув, для чого запросив сюди цю темпераментну тигричку. Сказати, що вона вразила мене, - надто мало, аби описати той стан, у якому я під хлюпіт води дослухався до її викриків. Вона мене не просто схвилювала, вона мене загіпнотизувала! А між тим, я ще нічого про неї не знав, навіть її імені...

Тепла вода подіяла на дівчину заспокійливо. Певне, вона гадала, що я опущу її в холодну. Юна красуня враз заспокоїлася і, мабуть, згадавши, яку фірму в даний момент представляє, витяглася у знадливій позі.

Я взяв губку і провів по її обличчю. За кілька рухів з-під товстого шару фарби на світ вигулькнуло наївно-чисте сотворіннячко. Я поцілував її у напіврозтулені уста.

Попередня
-= 8 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар