Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

А ще Тóбі зрозуміє, бо іншого вибору в нього не буде. Тут або він прийме її та змириться, що від нього вона щодня йтиме до іншого, або від іншого до нього вона приходити не буде!

Таня здогадувалася, що стосунки з Костиком, де вже немає жодних почуттів, згубно на неї вплинуть, але й не сподівалась на те, щоби в її і без того загартованій душі раптом з'явився цинізм. Відчувши теплу хвилю того самого цинізму, яка накрила собою всі інші почуття, Таня спокійненько пригорнулась до Кості й заснула.

Наступного дня Таня прокинулася й одразу вжилась у свою нову роль. Граючись раніше в секретного агента з величезною таємницею за пазухою, тепер Таня мала стати справжнім подвійним агентом. От якби ж можна було приховати від сім'ї Тóбі, а від Тóбі сім'ю та те, що вона поки не може піти з цієї сім'ї.

“Поки” – гарне визначення, яке вмістило в собі всю трагедію сильної жінки. Таня ще й відчула себе винною за це “поки” – як вона взагалі посмі--ла! – та ускладнила своє доволі складне становище. Тепер життя вимагало від неї неабиякої акторської майстерності. Легше було відмовитися від найсклад-нішої ролі, знову зникнути, а потім через чкийсь час знову повернутися.

Таня подумки посварила себе за це “через якийсь час” і більше не розвивала роздуми, що проиводили її такого самозвинувачування.

Припинити думати – єдиний вихід, бо зараз відмовитися від Тóбі вона все рівно б не змогла. Навпаки, лише завдяки йому, його теплу й підтримці, вона могла б пережити всю цю ситуацію. Тому захоче він цього чи ні, але таки буде її опорою, поки вона вестиме подвійний спосіб життя.

Таня ще раз тихенько посварила себе за “поки” й пішла на кухню до сім'ї – снідати.




РОЗДІЛ ІІ

Якби Таня знала, що цей день погано закінчиться, не починала б його зовсім. І не хотіла ж вставати, але Тóбі занадто шумно збирався на своє тренування.

— Тань, а ти не маєш швиденько бігти назад? Чи там досі вірять, що твоя нічна зміна триває до дванадцятої?

Попередня
-= 108 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!