Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

Після такої блискавичної атаки, відповіді не було. М'яч котився, губив-ся в неточних пасах, аж поки Тóбі сам не знаходив і не відправляв його поближче до воріт суперника.

Метушня біля воріт видавала плани команд – зберегти ворота сухими. І нічия теж непогано, значно на турнірну таблицю вплинути все рівно не вдасться. Лідерів та аутсайдерів там можна розгледіти чи не після двох перших турів. Але Тóбі сьогодні це не повинно було зупиняти. І не могло, бо ж він думав зовсім по інше. Не відволікаючись від гри, він інколи серед вболівальників шукав Таню. Але не у скупченнях галасливих фанатів, а десь окремо, недалечко, саму.

Знову повівши команду вперед, Тóбі мав нагоду її побачити – Таня обрала найкращий ракурс для перегляду забитого голу, та, на жаль, все, що було позаду воріт, не потрапляло в поле зору Тóбі. І коли вона встала, він її не помітив – його увага цілком була зосереджена на м'ячі, і коли вона його покликала, він її не почув – вигук “Тóбі” підхопили вболівальники і спроба Тані привернути його увагу, ніби потонула у хвилі, що піднімалась залежно від того, як зменшувалася відстань між нападником і кіпером.

А вона, і справді, зменшувалася. Тóбі на хвилі підтримки знову спро-бував самостійно пройти у штрафний майданчик, та не зчувся, як його ото-чили аж три супротивники. Обійшовши одного, далі Тóбі йти не ризикнув – передав м'яч назад.

Кілька хвилин “Дніпро” контролював м'яч: переводив його то на лівий фланг, то на правий. Аж поки не натрапив на слабке місце в обороні з правого флангу. Тóбі добре знав цього захисника – нераз грав проти нього. Самовпевнена поведінка захисника на полі інколи призводила до помилок. Варто було лише дочекатись, коли він зробить неправидьний крок. Але м'яч зараз був не у Тóбі, і такі знання допомогти йому не могли. Але щоб м'яч таки потрапив до нього, намагався максимально відкритись для передачі. Але захисник дотиснув другого нападника в сам кут поля, де все, що він міг зробити – навісити у штрафний. Тóбі відбив головою, та гра на другому поверсі – це не його. Колись та має атака завершитися потраплянням м'яча за лінію воріт!

Попередня
-= 117 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!