Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

Ну, от кутовий на останніх хвилинах тайму мав вирішити в якому настрої підуть на перерву гравці та що у роздягальні їм скаже тренер. Такий гол найбільше міг засмутити Тóбі, який доклав стільки зусиль для пермоги...

Після подачі м'яч ніби завис у повітрі розуміючи, що летить просто на голву нападника слабшої команди.

Гол.

Тепер тренер їх точно не похвалить. Тóбі ледь волік ноги з поля, а про Таню – відшукати її, подивитися в очі, отримати краплю підтримки – зовсім забув.

Треба було трішки почекати, і Тóбі знову з'явиться на полі, але чи зможе вона повідомити те, заради чого вперше прийшла на його матч? Таня не відводила погляд від коридору, де щойно зник Тóбі, сподівалась, от-от він повернеться, але не порине з головою у гру, а почує, вислухає те, заради чого вона прийшла.

Після перерви настрій дніпрян різко змінився: потрібно було не лише зрівняти рахунок, але й довести його до розгромного. Було помітно, що основна маса невдоволення тренера припала саме на вуха Тóбі. Тепер зі своєї позиції він не зміщувався, а чемно чекав комбінацію, яка мала завершитися саме його голом. Головним було не кількість атак, а їхня якість, тобто результат.

Трибуни, ніби відчуваючи переміни, якось голосніше реагували на те, коли м'яч діставався Тóбі. А тут і зовсім зірвались – все в один дотик – Тóбі отримав м'яч і одразу пробив з-за спини захисника, щоби кіпер і не помітив звідки летить загроза.

1:1.

Шум на трибунах не стихав, а Таня й не знала: чи їй радіти, чи вже й забути про те, що хотіла щось Тóбі сказати. Та він сам, пообнімавшись з усіма одноклубниками, нарешті, хоч і випадково, глянув на неї. Таня встала, й щосили закричала: “Тóбі, я...” решта слів знову потонула у вигуках вболі-вальників.

Після того, як м'яч побував двічі в воротах команд, бажання втретє загнати його у рамку загострилося. Матч по-справжньому цікавий, коли шальки терезів коливаються, то на користь однієї команди, то іншої. Звісно, коливання ще більше підігрівають інтерес: коли дві команди виривають одна в одної перемогу, і до останньої хвилини не зрозуміло, хто переможе, то можна такий напружений і баскетбольний матч подивитися.

Попередня
-= 119 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!