Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

Так навіть цікавіше: страх додає твоїй таємниці ще більшої загад-ковості. Але ти не бійся, я не розчинюся в твоєму страху, не піддамся його силі. Я, навпаки, буду приходити та проганяти твій страх подалі від твоєї таємниці. Я ж існую заради неї. Розкрити її, а чи зберегти – хіба це має значення? Я берегтиму таємницю в твоїй душі, а ти берегтимеш мене у свої душі. І на мить ти сам забудеш за кого ти вболіваєш.

Чому ж ти досі не спиш? Ти ж втомився, а твої повіки важкі, важкі. Вони поволі опускаються – відчуй, як зникає втома, важкість, страх, відчуй, як з'являється легкість, невагомість, я.

І я ввійду в твоє життя глибоко, ще глибше, я підійду до нього ближче, зовсім близько, я підійду впритул до твого життя, твоєї душі, твого тіла – і тобі буде тісно, буде важко втриматися, щоб не ввійти в моє. І саме тоді коли наші життя зів'ються, стануть єдиним цілим, творячи нове життя, коли їм буде тісно існувати поряд, тісно настільки, що існуючи лише одне в одному, їм буде зручно... знову і знову зручно, знову і знову, знову і знову...

В момент, коли пульсація двох наших життів – твого, сповненого втомою від таємниці, й мого, створеного заради цієї таємниці, – коли їхня пульсація досягне апогею, я почую відповідь.

— Я за Україну!



01.VIII.2009



1 2001 році „Реал” придбав Зінедіна Зідана (Зізу) за рекордну суму - $64,5 млн. Хоч у 2009 році “Реал” побив свій рекорд придбавши португальця Кріштіану Рональду.

2 Свого часу тренер "МЮ" Алекс Фергюсон поцілив Бекхэму в чоло бутсою

3 2003 році Андрій Шевченко привіз на стадіон „Динамо” до пам'ятника Лобановського Кубок Ліги чемпіонів, виграний ним у складі „Мілана”

4 В одному з матчів на мундіалі 2002 р. Рональдыньйо став не лише героєм, забивши неймовірний гол зі штрафного, а й антигероєм, бо вже за кілька хвилин отримав червону картку

Попередня
-= 124 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!