Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

Та ж хіба хтось зрозуміє, що її РОману загрожує небезпека!

Вона з усіх сил кинулася вперед, щоб випередити не лише людей на шляху до автобуса, а й автобус на шляху до бомби.

Але повстанці не могли спокійно спостерігати, як справу всього їхньо-го життя, що вже зіпсована появою першими збірників, намагається оста-точно зруйнувати закохана дівчина. Їхня реакція не змусила на себе довго чекати – детонатор спрацював раніше.

Раніше, ніж автобус наблизився до бомби, та не раніше, ніж це зробила вона.


14.ІІІ.2009

















Тайм 2














Частина 1

Втеча від минулого

РОЗДІЛ І

Інколи здається, що життя і футбол аж занадто тісно пов′язані між собою, і правила, які регламентують дії гравців на полі, можна застосовувати у стосунках. Особливо коли хтось з учасників цих взаємовідносин – і не важливо двоє їх чи троє – грубо порушує правила гри. Хоч Таня не розуміла, що таке положення поза грою; не знала, хто повинен викидати м′яч з офсай-ду; але вона добре усвідомила, за що дають червону картку. І вважала, що має достатньо підстав вчинити з Вадимом і Тόбі так само, як суддя на полі.

І досі, опинившись серед тиші рідного міста, вона жодного разу про це не пошкодувала. Як і колись після тривалого перебування в галасливому мегаполісі, вона з насолодою вслухалася в спокій і тишу маленького міста. Таня навіть зраділа тому, що місто анітрохи не змінилося. А може без змін залишилося ще дещо...

Якби, і справді, в домі вона застала ту ж саму картину, що і колись, або хоча б ту ж, яку залишила подавшись за Тόбі, не зраділа б точно.

Зараз їй найменше хотілося повертатися до старих проблем, значну частину яких вона вже давно залишила в минулому. Не хотілося навіть згаду-вати старі методи замозахисту від байдужості та егоїзму матері.

Попередня
-= 64 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!