Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

— Та я маю їхати на співбесіду... – Тані чомусь не хотілося піддава-тися таким добрим намірам Саші.

— Забудь. Я влаштую тебе на роботу. Ну, що – пішли?

— Добре.


РОЗДІЛ ІІ

З часом старі образи забуваються. Може, час і не лікує, але пам'ять він таки звільняє від непотрібних спогадів. І чомусь дівоча пам'ять легше під-дається на всякого роду чистки. Чому ж? Тут навіть Фройд безсилий – жіноче его не в його компетенції.

Таня ще якось могла пояснити поведінку Саші: ну, не такий вже доро-гий був їй Ростик – юнацька закоханість, нічого серйозного. Але чому сама раптом стала такою хорошою подружкою для колишньої суперниці, Таня не мала найменшого уявлення. Куди й ділося почуття провини, зникли всі підоз-ри, мовляв, Саша – далекоглядний стратег і врешті решт помститься. Таня просто пустила все за течією, дозволила Саші вирішити всі проблеми за неї та віддячила щирою дружбою.

Їм же, й справді, жилося удвох весело. Працювалось не так весело, а от жили вони, як у парку розваг. До них частенько навідувалися друзі Саші, а ще друзі друзів Саші. Задоволені були всі: кожна могла зустріти в себе на кухні серед купи незнайомих хлопців цікавого, а головне гарного, співроз-мовника.

І коли за столом збирались з десяток хлопців, вибрати собі одненького було важко. Саме в таких випадках і можна покластись на мисливський інстинкт, який за легендами є в кожного чоловіка.

Біля Тані цього вечора опинився чорнявий кароокий красень, який, може, когось їй і нагадував, але поки вона не могла зрозуміти кого саме. Сидячи поряд, він з усіх сил намагався розважити Таню, яка лише здога-дуючись, що він жартує, сміялася так, ніби все її подальше життя залежало від того, чи буде вона адекватно реагувати на жарти цього хлопця. Хоч Таню й не можна було звинуватити в тому, що не має почуття гумору, але вона насправді його жартів не розуміла. Не розуміла, бо поки не була так доско-нало ознайомлена з вуличним сленгом, як цей хлопчина... Він вживав слова, перекладаючи які на зрозумілу мову, Таня жахалася значенню усього того, що він розповідав.

Попередня
-= 70 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!