Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

— Але в нашій країні важко займатися спортом професійно – умови для тренування майже відсутні. Я знаю стільки спортсменів, які щороку поліпшували свій результат, в них була перспектива, але через жахливі умови тренування все кидали. В нас критих спорткомплексів в усій країні кілька, та взимку в них все рівно не можливо займатися.

Нарешті погляду Тані не вистачило, і Саша таки перебила.

— А я люблю футбол. За легкоатлетами можна поспостерігати хіба на олімпійських, а от футбол є завжди.

— Я теж колись вболівав. Але в клубі, за який саме я вболівав, поча-лася криза, жодних трофеїв, гучні поразки і ледь не щосезону новий тренер.

— А хіба лише тренер винен у поразках? Може склад слабенький.

— Ні. В цієї команди навіть дубль потужно грає. Зараз у світовому футболі взагалі немає слабких гравців – вимоги дуже високі. А от основна боротьба йде між тренерами. Тому на них вся відповідальність.

— Чому ж тоді клуби продовжують ганятися за суперстарами?

— Щоб заробляти гроші. Коли за Бекхема виклали кругленьку суму, на наступний день такий трансфер окупився лише за рахунок продажу футболок з його двадцять трійкою. А вже від тренера залежить чи заграє цей суперстар у складі футболістів, які вже зіграні. Навіть якщо взяти Рональдіньйо – у своєму клубі він номер один, а в збірній лише стандартами запам'ятався4. Просто у збірній на нього покладені зовсім інші обов'язки. А ким? Тим самим тренером.

Таня ніколи й подумати не могла, що так їй буде цікаво послухати про футбол, про якогось Бекхема – який виявляється також футболіст, вона ж так часто бачила його у шоу-бізнесових новинах, що думала, він актор, – і про Рональдіньйо – його хоч знала зі спортивних новин.

Слухала б і слухала. Тільки боялась реакції Саші на таку свою закоха-ність з першого погляду. Хоч подруга могла б і порадіти – перший раз не у футболіста!

Попередня
-= 76 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!