Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

Так минали їхні дні: дівчата прокидалися, Таня, якщо знаходила в пачці кілька сигарет, робила каву, якщо ні, разом із Сашею збиралась в магазин, а там найнеобхіднішим справа не обмежувалася. До кави обов'язковим було щось смачненьке: шоколадний рулет із шоколадною начинкою ще й у шоко-ладі. Добре, що Саша полюбляла готувати, поки вона возилася з ножами, дошками, сковорідками та каструлями, Таня, мирно сидячи на вікні, спопе-ляла сигарету за сигаретою, аж поки сніданок не був готовий.

Далі за кавою зникало все смачненьке, а з ним і бажання виконувати щось інше, крім ненадто важкої розумової роботи – перегляду серіалів. Таня й не думала, що можна одночасно пам'ятати чим закінчилася попередня серія одразу чотирьох мильних опер.

Вечеря починалася взагалі несподівано з приходом сутінків. Не всі ж мають ретельно підраховувати кілокалорії та зарікатися не їсти після шостої, в той час як вони цілодобово заливаються пивом.

Зрозуміло за день різних тем було переговорено бачено не бачено. Та одного вечора напрям їхніх розмов кардинально змінила поява машини Вади-ма. Таня саме збиралася відчинити вікно, та курити вмить перехотілося.

— Саш, поглянь.

— Що там? Вже темно – я нічого не бачу.

— Подивися біля під'їзду.

— Це ж Вадимова... Він що – збирається до нас. Я його не впущу.

— Чомусь не виходить.

— Мабуть, буде пильнувати, щоб ти не пішла з якимось хлопцем.

— Сподіваюсь, ти помиляєшся.

— Тань, він хоче тебе повернути – це факт.

— Таким чином він точно не зможе цього зробити. Тобто він би все рівно не зміг... А давай поїдемо до мене на кілька днів. Може, так він зрозуміє, що я вічно буду від нього тікати.

План Тані спрацював би на піддослідному кролику з менш розвиненим почуттям власності та ненастільки пригніченим почуттям гідності. Але спро-бувати можна було.

Зазвичай Таня, коли приїжджала додому привозила з собою лише гроші, а тут ще й подругу взяла. Тому трішки хвилювалася, як мати сприйме такий візит. Але не знайшовши матері вдома, Таня зітхнула з полегшенням, та приховувати своє хвилювання не перестала. Мами, й саправді, вдома не було, і здається, досить давно.

Попередня
-= 80 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!