Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Готівка врятує світ

Готівка врятує світ


Швидкість була не висока, і музика голосно не грала – ніщо їм не заважало спілкуватися, та говорити не хотілося зовсім. В нього можливо для цього і не було вагомої причини, а вона по-справжньому лютувала.

Вони щойно з супермаркету, скупили все смачненьке: солодке, фрукти, пляшку вина, ще одну. Він оплатив все це карткою, і тут вона помітила, що у нього гаманця навіть немає. Всі гроші на цій клятій картці!

Чи не вперше вона припустилася такої помилки. Все врахувала: поважний вік – вони ж усього нового просто не сприймають, як sms-ку набрати навчитися не можуть, а до банкомата навіть підійти бояться; дорогий автомобіль – такі грошей не жалкують, якщо готові щодня заправляти нена-ситний джип; і обручка – коханкам зазвичай вони ні в чому не відмовляють.

А тут повний провал по всім пунктам. Знайомі вони не так давно, то ж доступ до його рахунку вона не скоро матиме. Контрольною буде спроба затягнути його в магазин жіночого одягу. Вона все вирішила: якщо не вдасться, то дарма час на нього не витрачатиме.

Хоч вечір безнадійно зіпсований, вона і в цій ситуації знайде якусь користь. Матиме час подумати над помилками і надалі, шукаючи потенційну жертву, буде їх враховувати. Двадцять перше століття вносить корективи в її теорію ідеальних стосунків, то ж і вона не повинна залишатися осторонь нововведень. А ретельніше шукати тих, хто таки залишився.

Вже зараз, їдучи поряд з щасливим власником кредитної картки, вона почала міркувати, що може видати далеку від цивілізації та всіляких там віртуальних грошей жертву. Вона вдивлялась в автомобілі, що проїжджали повз – можливо, там розгадка? Зрідка за кермом дорогої машини траплялися молоденькі, гарненькі хлопчики – зрозуміло, машина татуся; ще рідше траплялися стрункі, підтягнуті дядечки – видно було самі лише круглі животи. Та інколи за кермом сиділа скромна, можливо навіть порядна людина, а на задньому сидінні черговий круглий живіт.

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!