Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Кобзар 2000. Hard

Я міцно стиснув цей дивний оберіг і сховав руку під ковдру.

Оленка прийшла перед вечерею.

- У тебе хтось був? - спитала вона стурбовано.

- Ні, - не змигнувши збрехав я, відчуваючи, як диск під подушкою нагрівається ще сильніше.

- Гм, - Оленка роздивлялась палату, наче вперше бачила. - А щось дух такий…

Тут я розсміявся, бо це вже надто нагадувало казку про Котигорошка.

- Що з тобою? - здивувалася Оленка.

- Нічого, - треба було і далі потрошку помирати, щоб вона ні про що не здогадалася. Я боявся загубити змійовика, бо хто його знає - забере, і остання надія пропала.

Оленка пройшла палатою сюди-туди, принюхуючись, наче хорт перед полюванням. Іноді вона, зіщулившись, позирала на мене, але я не відповідав на ці погляди, прикривши очі.

- Ну добре, - сказала дівчина врешті, очевидь, нічого більш не помітивши. - Зараз принесу вечерю.

Поки вона годувала мене з ложечки, я чимдуж стискав під ковдрою свій оберіг і відчував, як із нього просто до руки йде потік теплої енергії. Оленка дивилася на мене з підозрою, а я старанно прикривав очі. Коли остання ложка каші зникла у мене в роті, дівчина підвелася:

- Готуйся до ночі, котику, - хижо посміхнулася вона, але очі все одно горіли тривогою.

Щойно дівчина зникла за дверима, я видобув з-під ковдри змійовика і став ретельно роз-дивлятися. Він дійсно випромінював енергію якимось незрозумілим чином, навіть очі розрізняли невеличке сяйво довкола диска. Дивна річ. Але вона повинна була злякатися його, чи не так сказала жінка? Не злякалась. Проте помітила, точно помітила. Значить, треба буде спробувати торкнутися її тіла, як радила тітка. І я вирішив зробити це сьогодні ж таки, сьогодні вночі. З цією думкою я й заснув, сповнений такої несподіваної надії.

Вона розбудила мене зовсім не ніжно і навіть не гречно, а просто потрусивши за плече.

- Спиш, котику?

Я сполохано стиснув долоню. Ні, слава Богу, змійовик був на місці, рука відчула теплий доторк металу.

- Не час спати, - владно сказала Оленка. Вона вже була роздягнута і рішуче відкинула з мене ковдру. Я сховав руку із змійовиком під простирадло, але дівчина не звернула уваги на цей рух. Схилившись наді мною, вона взялася до справи.

Дивно, але її доторки, що завжди все-таки давали задоволення, сьогодні були просто мерзенними, неначе жаба стрибнула до мене в ліжко і плямкає своїм бридким ротом. Я ледь стримався, щоб не закричати від огиди. Але дівчина продовжувала свою справу, і коли нарешті домоглася потрібного результату, стрибнула на мене, неначе на коня, і заворушила стегнами, заводячи себе. Коліна її міцно охоплювали мої боки, а просто перед очима стрибав живіт, що закінчувався голеним, гладесеньким пагорбом між ногами. Дівчина відкинулась назад, прогинаючись у спині, та застогнала, і в цю мить я приклав до неї змійовика, просто до цього пагорба, такого ніжного і звабливого колись. Я не вибирав навмисне, але диск трапив до шкіри тим боком, де було зображено жінку зі зміями. І миттєво стогін пристрасті перетворився на зойк. Оленка заверещала так, неначе її справді вкусила змія. Вона трусилася і кричала, вигинаючись, силкуючись зіскочити з мене, але змійовик якоюсь невідомою силою тримав її. Дівчина стрибала і верещала, як несамовита, вигинаючись усім тілом, і тут я несподівано завівся, як колись заводився на неї, і приєднався до її рухів, не пускаючи змійовика. Це тривало довго, і дівчина ні на мить не припиняла своїх скриків та волань, поки я нарешті сам застогнав і знесилений відпустив руку.

Змійовик викотився на простирадло та завмер. Богиня-Змія поглянула на мене. А Оленка в цю ж мить злетіла з мене на підлогу та впала на бік. Очі її, вирячені та білі, дивилися кудись у простір. Я навіть злякався виразу цих очей, стільки в них було люті, а одночасно жаху і страждання. За хвилину Оленка звелася на рівні і, як була гола, вилетіла з палати геть, все ще волаючи на бігу.

Я знесилений відкинувся на подушки.


Виписали мене з лікарні за три тижні. Щоправда, руку розробити повністю не вдалося, але всьому свій час, як запевнив мене наш Тато. Температура з того дня більше не піднімалася, а з нею зникла і кволість у тілі та потрошку повернулася енергія. Оленка звільнилася з лікарні наступного дня, і більше ми з нею не зустрічалися. Свою увагу я переніс на безвідмовну Тетяну з хірургії. Хоча з точки зору техніки вона й не була досконалою, зате щирість… - у стосунках з жінкою завжди передує щирість, чи не так?

А змійовик я просвердлив, начепив на ланцюжок і тепер завжди ношу на шиї - про всяк випадок.


Попередня
-= 46 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

anonymous16572 07.11.2014

Тематично-легка містика, без зайвих жахів. Невеликий об'єм оповідань, не надто карколомний сюжет, "читабельний" стиль-все це дає підстави вважати даний збірник хорошим засобом забути на деякий час про життєві негаразди.


Додати коментар