Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мафія і Україна

Чи цей сенатор був провидець, чи думав вiн логiчно?

* * *

Урядовцiв ООН наймає Голова ООН i його канцелярiя. Вiн має право, навiть обв'язок, наймати громадян усiх держав членiв ООН, не питаючись згоди, рекомендацiї їхнiх урядiв. Та фактично громадяни всiх держав, крiм США, мусять мати вiд своїх урядiв паспорт та дозвiл виїхати, щоб у Нью-Йорку шукати працi в ООН. А уряд СРСР повiдомив Голову ООН, щоб вiн не наймав громадян СРСР без дозволу його уряду. Громадяни США можуть без жодних перешкод прийти до канцелярiї ООН i найнятися на працю в ООН. Закони США забезпечують кожному повну волю вибирати працю. А одержавши посаду в ООН, злочинець, чи зрадник, чи комунiст одержує опiку, захист мафiозi в ООН, бо уряд США не має права вимагати вiд Голови ООН вигнати когось зi служби, хоч би та особа й була громадянином США. Уряд США може лише просити Голову ООН, щоби вiн вигнав. Як ми вже згадували, всi голови ООН були шестиколонники, отже, мафiознi слуги, якщо не самi мафiозi. Уряд США вже кiлька разiв просив про це голiв ООН, i вони завжди вiдмовлялися виганяти, викручуючись тим, що, мовляв, їхня провина не доведена судово. А довести судово уряд США не завжди може, бо не має права покликати на суд свiдкiв, не громадян США, а про зрадницьку дiяльнiсть урядовця можуть найбiльше посвiдчити тi, хто з ним працює в установi. Так ООН стали для зрадникiв США раєм i золотою нагодою валити США. I справдi, всi урядовцi в урядi США, яких уряд вигнав чи пiдозрiвав у зрадi, стали дуже високими урядовцями ООН з високою платнею. Серед них багато жидiв93.

Служба безпеки США знайшла багато комунiстiв та шпигунiв серед урядовцiв ООН. Сенатська слiдча Комiсiя почала дослiджувати минуле та дiяльнiсть тих із них, якi були громадянами США. Голова ООН Т. Лi дуже обурився цим i гостро запротестував проти слiдства, називаючи його дикунством, самосудом, очорнюванням. Слiдство вiдкрило зграю московських шпигунiв серед урядовцiв ООН. Одним із найбiльших був громадянин США, жид, юрист Аврам Феллер. Як громадянина США суд мав право його ув'язнити i карати. Отже, щоб А. Феллер не видав судовi iнших московських шпигунiв та мафiозi у ООН, мафiя його вбила, проголосивши, що вiн нiби сам, з власної волi вистрибнув із вiкна свого помешкання на 12-му поверсi. Коли вистрибував, то з ним у покої був Голова ООН Т. Лi.

До речi, президент Чехословаччини Е. Бенеш теж нiби з власної волi вистрибнув з вiкна i забився. Так само мiнiстр США Дж. Форестел нiби покiнчив своє життя самогубством у лiкарнi. Так само заступник мiнiстра США Г. Д. Гвайт нагло помер ("з власної волi"). Так само високi урядовцi США Уолтер Смiт i Джон Вiвант, шпигун Л. Доган i ще чимало iнших, якi знали таємницi мафiї.

Служба безпеки США вiдкрила 1949 року серед урядовцiв ООН 62 московських шпигуна. З них 29 були членами посольств до ООН, отже, особи, що мають право дипломатичної недоторканостi. А 32 з них були у себе вдома високими урядовцями Служб безпеки. Крiм того, викрила ще 21 комунiста. А що кожний комунiст заприсягався шпигувати для СРСР, то разом викрила 83 московських шпигунiв лише 1949 року. А потiм ще багато бiльше. А скiльки не викрила?

Великий англiйський видавець часописiв лорд В. Бiвербрук казав янкі: "Ви, американцi, маєте в Нью-Йорку найбiльшу у свiтi i найнебезпечнiшу московську п'яту колону — ООН".

Серед 377 американцiв, якi служать в ООН, понад 40 % пiдозрюваних щодо вiрностi США. Майже всi вони були урядовцями США, бiльшiсть із них перейшли до ООН, утiкаючи вiд слiдства Служби безпеки. Сенатська слiдча комiсiя дослiдила 1952 року полiтичнi переконання 30 урядовцiв ООН (громадян США). Виявилося, що всiх їх уряд США вигнав зi служби, пiдозрюючи у полiтичнiй невiрностi США. Навiть саме посольство США в ООН складається з шестиколонникiв.

Московщина мала неписану угоду з Головою ООН Т. Лi, щоби вiн наймав на службу в ООН переважно таких осiб, яких порекомендує посол СРСР. У Москвi комунiсти з усього свiту вчаться в московських школах не лише комунiзму, але й шпигунству.

Громадянин США, жид Б. Ґерберт був членом Полiтбюро КП США. Був дуже дiяльним i, як кожний комунiст, московським шпигуном. Не чекаючи поки його зловлять на гарячому й ув'язнять, вiн утiк до комунiстичної Польщi. По якомусь часi вiн приїхав до Нью-Йорка i продовжував свою попередню дiяльнiсть вже цiлковито безпечно, бо був членом посольства Польщi в ООН. Подiбних випадкiв багато.

Голова ООН Т. Лi їздив до Москви кiлька разiв. Вiн був особистим приятелем Й. Сталiна. Якби нi! Таж коли вiн був норвезьким мiнiстром, то робив заходи, щоби Норвегiя i Московщина спiльно боронили Шпiцберґен (вiд кого?) у вiйнi. А вiн же добре знав, з досвiду iнших держав, до чого призводить "спiлка" з Московщиною. Отже, вiн був свiдомим шестиколонником, тобто зрадником свого шведського народу, був московським яничаром.

Попередня
-= 146 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Buriakvova 20.08.2014

Комуняку - на геляку!


Додати коментар