Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мафія і Україна

Найбiльшою перепоною на шляху до свiтового надуряду є державна незалежнiсть вiльних народiв. Не знищивши державної незалежностi — не створити свiтового надуряду. ООН є не що iнше, як дуже хитра, мафiозна пастка на незалежнiсть вiльних народiв.

Жидiвський банкiр, шестиколонник Пол Варбурґ казав 17 лютого 1950 р. в Сенатi США: " Чи подобається це кому, чи нi, а свiтовий надуряд таки буде. Питання лише в тому: чи буде вiн створений згодою, чи насильством". Жидiвський провiд у США пiдтвердив це в офiцiйному журналi Американської Жидiвської Комiсiї.

ООН є найбiльшим, найцинiчнiшим, найнахабнiшим шахрайством i ошуканством з усiх, що їх записала свiтова iсторiя. Порiвняно з ООН покiйниця Лiґа Нацiй була чесним дiвчам. Найлiпшим прикладом ошуканства ООН є гореславне право "вето" п'ятьох великодержав. Це "право" унеможливлює карати жодну з тих п'ятьох, але вони можуть карати увесь свiт. Автором цього "права" був не хто iнший як зрадник американського народу московський шпигун Алджер Гiс. Цим "правом" вiн вiдчинив дверi свiтовому деспотичному надурядовi. I теперiшня свiтова полiтика — у своєму глибшому змiстi фактично колує навколо питання як розподiлити i забезпечити свiтову владу сфери впливу. Тепер обидвi — i свiтова мафiя, i Московщина торгуються. Чи доб'ють торгу, чи почнуть третю свiтову вiйну — побачимо в недалекому вже майбутньому.


93. Їх список див. у III роздiлi цiєї книжки.

94. Московщина нагородила його "Орденом Ленiна". За що?

95. Перекладаючи це закамуфльоване речення людською мовою — навчати 5-тирiчних дiтей "палiтiчєской ґраматє", як це робиться вже 50 рокiв у школах i дитсадках СРСР.

96. Людською мовою це означає, що треба в зародку у дитинi вбити людський ін. дивiдуалiзм, щоби виховати дитину на бездумну i покiрну вiвцю в отарi. Це робиться в СРСР вже 50 рокiв.

97. Такi права мали всi деспоти свiту. Одною з найбiльших перемог демократiї було те, що тепер у всiх демократичних державах влада подiляється на три незалежнi частини: 1) законодавча — Парламент, 2) судова — Верховний Суд, 3) виконавча — уряд, президент.

98. Свiтовi банкiри вже оподаткували весь цивiлiзований свiт.

XII. СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ АМЕРИКИ

Славний державний муж США Патрiк Генрi казав у Парламентi ще 1775 року: "Чи життя таке дороге, чи мир такий солодкий, щоби купувати їх за цiну кайданiв та рабства? Боронь, Боже! Не знаю, що iншi волiють, а щодо мене, то дайте менi волю, або смерть".

Юнаки вiйськових шкiл США присягають: "Боже, допоможи нам вибирати гiрку правду замiсть солодкої неправди, i нiколи не задовольнятися пiвправдою. Дай нам, Боже, вiдвагу боронити все шляхетне i вiчновартiсне i все, що не кориться пiдлотi та несправедливостi, боронити правду, коли вона в небезпецi".

Сенатор Стром Тормонд висунув такi вимоги щодо полiтики США:

1) Найнеобхiднiшим компонентом надiї перемогти в будь-якому змаганнi є хотiти перемогти.

2) Треба добре розтлумачити народовi i вiйську смертельну загрозу, що перед нею тепер стоїмо. Вони мусять знати i розумiти, що це не є лише воєнна загроза, але також i полiтична, економiчна, дипломатична, суспiльна, психологiчна, пiдривна загроза у свiтовому масштабi.

3) Ми мусимо усвiдомити собi, що тепер ми вже воюємо, що тепер вже точиться так звана холодна вiйна, яка є новою, iнакшою формою нiж всi вiйни, що про них ми знаємо з iсторiї.

4) Ми мусимо навчитися дiяти незламно, поборюючи комунiстичний блахман та погрожувальну тактику. Кожного разу, коли ми так дiяли, як, наприклад, у Грецiї, Туреччинi, Iраку, Формозi, Лебадонi, коли показували свою мужнiсть i охоту битися, — ми перемагали комунiстичний блахман.

5) Щоби переконати людей у США i поза США, що наш державний лад є найлiпший, ми мусимо перейти вiд оборони до наступу i в США i поза США. Дехто з американцiв забув, що наш капiталiстичний лад вiльного пiдприємства в демократичнiй, конституцiйнiй республiцi дав нам бiльше волi i бiльший добробут, нiж є чи був десь у свiтi.

6) Ми мусимо мати вiйсько найкраще у свiтi.

7) Ми мусимо пiдтримувати великий добробут у США.

8) Ми мусимо дуже пильнувати загрозу завалити зсередини нашу державу США. Генеральний Прокурор США подає список 283 комунiстичних, схованих за якимось параваном органiзацiй, а Служба безпеки стежить за 185 пiдривними групами. Комунiсти за лiберальним параваном є далеко бiльш небезпечнiшi як вiдкритi члени комунiстичної партiї.

9) Ми мусимо бути на сторожi, щоб нас не приспало повiльне, але стале намагання зосередити державну владу у Вашинґтонi i тим зробити федеральний уряд диктаторським коштом лiквiдацiї самоуправи штатiв.

Попередня
-= 152 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Buriakvova 20.08.2014

Комуняку - на геляку!


Додати коментар