Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мафія і Україна

У загальних виборах 1954 року зi 100 мiльйонiв законних виборцiв 58 мiльйонiв НЕ голосували.

Генерал Д. Ейзенхауер мав звичку питати воякiв США: чому вони поборюють Нiмеччину? У своїй промовi 1950 року в Колумбiйському унiверситетi вiн каже, що 90 % воякiв вiдповiдали йому: "Не знаю".

Начальник китайської вiйськової розвiдки в Кореї писав до своїх зверхникiв про воякiв США таке: "Вояк США має слабеньку вiрнiсть до своєї родини, своєї громади, своєї релiгiї i до своїх товаришiв-воякiв. Вiн пристосуванець. Коли самiтний — вiн боягуз. Вiн недооцiнює власної сили, власної вартостi. Вiн не розумiє iсторiї США, їх полiтичної фiлософiї; не розумiє ваги громадських установ; не розумiє потреби захищати волю. Коротше кажучи, не розумiє, не знає мети свого власного i суспiльного життя. Вiн не розумiє навiть ваги i потреби вiйська та держави".

З усiх полонених янкi у корейськiй вiйнi китайська пропаганда зробила 30 % комунiстами. За тих самих обставин з усiх полонених турецьких воякiв не зробила комунiстом анi одного. Серед туркiв, китацiв не знайшли анi одного зрадника, а серед американцiв знайшли дуже багато. Та не якiсь скомунiзованi американськi полоненi в Кореї, але в США на вiйськово-морськiй базi Норфолк вояки стягнули 1952 року зi щогли на землю прапор США, а на його мiсце пiднесли прапор ООН.

Щонайменше 99 % янкi — не соцiалiсти. Уряд США штовхає за залiзну заслону одну країну за другою, а тi 99 % не соцiалiстiв (не комунiстiв) анi пальцем не поворухнули. Опанований мафiєю уряд США видає мiльярди доларiв на змiцнення й озброєння комунiстичних держав, а тi 99 % не соцiалiстiв анi пальцем не поворухнули. А вони ж мають повну можливiсть замiнити мафiозний уряд на патрiотичний без жодної революцiї, але своїми виборчими картками. Ця байдужiсть не соцiалiстiв США є основою мафiозної сили в США i запорукою її повної перемоги без жодного пострiлу.

Одною з ознак духовної, моральної гнилi є статева збоченiсть, зокрема гомосексуалiзм. У США статевi збоченцi мають свої товариства з сотнями тисяч членiв. Iснує навiть "наукове" товариство статевозбоченцiв так звана "Рада статевих знань i освiти". Вона видає журнал "Сексологiя" та багато соромiцьких книжок. Керують тою Радою комунiсти, жиди доктор Е. Шульц та доктор А. Рубiн. Рада витрачає кiлька мiльйонiв доларiв рiчно на поширення та поглиблення розпусти i статевого збочення. Рада має великий вплив на Учительський Союз i навiть на Свiтову Раду Протестантських Церков. Голова товариства мужоложцiв свiдчив у Сенатськiй слiдчiй комiсiї, що в урядi США є понад 200.000 гомосексуалiстiв, а у вiйську — понад чверть мiльйона.

Статевi збоченцi вже вимагають закону, який дозволяє провадити вiдкрито статеву збоченiсть. Щогiрше! Навiть священики вже поширюють iдеї статево-збоченцiв з церковних казальниць, як, наприклад, отець К. Кромi з Єпископальної Церкви в Лос-Анджелесі. Верховний Суд США скасував заборону посилати поштою порнографiчну лiтературу. Чимало лiкарiв нервових хвороб стають на захист статево збочених. Вони вимагають узаконити статеву збоченiсть. Серед найвищих урядовцiв США виявилися гомосексуалiсти: заступник Мiнiстра закордонних справ Сомнер Велз, дорадник президента Уолтер Дженкiс, Боб Бейкер та багато iнших. Дорадник п'яти президентiв жид Бернард Барух мав велику збiрку фотографiй високопоставлених осiб, що показували їхнi статевi збочення та iншi неморальнi вчинки. Вiн уживав ту збiрку, щоби загрозою оприлюднити примушувати тих осiб робити те, що вiн хотiв.

Редакцiя журналу "Релiджiос Прес" дослiдила змiст 133 кiнофiльмiв. У тих фiльмах показано: 32 вбивства, 5 самогубств,17 злодiйств, 27 фактiв бандитизму, 26 позашлюбних статевих стосункiв, 25 гомосексуальних збочень, 26 неморальних зваблювань, 9 ґвалтувань жiнок.

Ознаки моральної гнилизни США:

1) Журнали, часописи, радiо вiдкрито оправдують вживання молоддю наркотикiв.

2) Жiнки, дiвчата ходять вулицями майже голi.

3) Чимало єпископiв, священикiв, ченцiв i черниць належать до безбожницьких товариств чи беруть участь у безбожницьких виступах.

4) Дуже великий вiдсоток дiтей молодших за 16 рокiв п'ють трунки i вживають наркотики.

5) У кожнiй хатi телебачення пропагує розпусту, пиятику, вбивство.

6) Щороку все бiльше поширюється гомосексуалiзм.

7) Цiлковита, всеохоплююча неморальнiсть кiно, телебачення, якi з усiх показаних фiльмiв 95 % подають неморальнi фiльми.

8) Повна байдужiсть єпископiв, священикiв до заборони молитися у школах, i взагалi їхня байдужiсть до боротьби з безбожництвом та розпустою.

9) Повна байдужiсть усього суспiльства до всiлякого зла, аморальностi, злочинiв, таємних убивств, державної зради.

Попередня
-= 163 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Buriakvova 20.08.2014

Комуняку - на геляку!


Додати коментар