Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мафія і Україна

10) Величезне поширення i поглиблення злочинства, пияцтва, вживання наркотикiв, галабурства, розбишацтва дiтей та молодi, повна безпораднiсть влади та суспiльства з тим усiм.

Соціалізм у США

За часiв миру i добробуту мафiя не може обмежувати громадськi права та свободи, бо люди бачать, що нема в тому потреби, лише за часiв вiйни, полiтичної чи економiчної кризи, причин i наслiдкiв яких звичайнi громадяни не розумiють, можна переконати людей у потребi тимчасового обмеження їхнiх громадських прав та свобод, мовляв, заради їхнього власного та їхнiх дiтей добра. Отже, щоб вiльний громадянин погодився на те, щоб державна влада обмежила його права та свободи, треба викликати вiйну чи полiтику або економiчну кризу.

За часiв останньої вiйни уряди позакладали всiлякi свої установи, лави, ради тощо з прикметниками: тимчасовий, наглої потреби, надзвичайний, страховий тощо. Уряди, закладаючи їх, обiцяли розв'язати їх по вiйнi. Вони iснують i сьогоднi, лише змiнили i то не всi осоружнi назви на такi меншi, що дратують вiльного громадянина. Вони iснують, бо майже всi вони є соцiалiстичними кроками на шляху до соцiалiстичної, диктаторської свiтової наддержави. Ми тут подамо кiлька фактiв, що вказують як далеко в урядi США зайшли на тому шляху.

Соцiалiстична мафiя в урядi США:

1) Намагається навмисно збанкротувати США, щоби тим приготувати ґрунт для соцiалiстичної революцiї в США.

2) Задля цього вона щороку збiльшує видатки США, збiльшуючи тим заборгованiсть уряду.

3) Щороку збiльшує недобiр у державному кошторисi.

4) Щороку поширює федеральну владу i звужує владу штатiв, приготовляючи ґрунт для централiзованого диктаторського уряду США.

5) Безупинно збiльшує пропаганду в США соцiалiзму, пацифiзму, щоб духовно обеззброїти громадян США, ворогiв свiтової соцiалiстичної наддержави. Патрiотичне товариство iменi Джона Бьорча вирахувало, що пiд комунiстично-соцiалiстичним впливом є вже 40 % державно-полiтичної дiяльностi США.

У великому протестi 15.10.1969 р. у США проти вiйни у В'єтнамi взяли участь 17 сенаторiв i 47 членiв Парламенту. Понад 300 професорiв, письменникiв, священикiв створили 1967 року товариство "Резiст" ("Опiр") з метою збирати пожертви на пiдтримку небажанню молодi служити у вiйську. Понад 50 професорiв Чикаґського (Пiвнiчно-Захiдного) унiверситету пiдписали вимогу до уряду скасувати Парламентську комiсiю з Американської дiяльностi. Гарвардський унiверситет запросив на професора науковця-атомника Джемса Опенгеймера, якого уряд вигнав з державної служби за шпигунство.

Дослiдження громадської думки в США (Д. Галупа) виявили, що антикомунiстичну боротьбу сенатора Дж. Маккартi гудили 28 % протестантiв, 23 % католикiв, 71 % жидiв, а схвалювали 49 % протестантiв, 58 % католикiв, 15 % жидiв.

Президент Дж. Кеннедi попризначав 193 суддiв, всi лiвих поглядiв, переважно членiв соцiалiстичного товариства "Американцi демократичного чину". Понаприймав 122.000 нових урядовцiв — приймав 6.000 тижнево. З них бiльше половини були соцiалiсти, решта — лiвi лiберали. Щоб дати їм працю, вiн створив 150 нових канцелярiй.

Генерал Д. Макартур у своїй промовi на засiданнi парламенту штату Мiссiсiпi казав 22.03.1952: "Полiтика нашого уряду веде США простiсiнько до комунiстичної держави. I то так певно, нiби це роблять кремлiвськi можновладцi".

Лише одного 1951 року подано до Парламенту США 50 проектiв закону про роззброєння США i озброєння ООН, також i проектiв пiдпорядкувати економiку США свiтовiй економiцi i тому подiбних заходiв, щоби створити свiтовий надуряд.

Уряд США запропонував 1961 року Женевській Нарадi з роззброєння семирiчний план знищення нацiональних, державних вiйськ i створення одного свiтового вiйська.

Вiйськове Мiнiстерство США заборонило антикомунiстичну пропаганду у вiйську. Натомiсть радило купувати до вiйськових книгозбiрень твори соцiалiстичних i комунiстичних авторiв. Офiцерiв, якi порушували цю заборону, звiльнили з вiйська, як, наприклад, генерала Е. Уокера. Мафiя хотiла 1952 року запровадити до вiйська США "Полiтичних комiсарiв", як у вiйську СРСР. Генеральний Штаб вчинив опiр. Тодi заступник мiнiстра, соцiалiстка Анна Розенберґ (жидiвка), видала наказ про "Загальний вiйськовий вишкiл", тобто про полiтичний вишкiл у соцiалiстичному дусi.

Закон про громадянськi права — це параван, за яким ховається зосередження i збiльшення влади федерального уряду у Вашинґтонi. I вiн є антиконституцiйний, бо втручається в особисте життя громадян, порушує конституцiйнi права штатiв. Кожний юрист дуже добре розумiв, що ухвали Верховного Суду порушують Конституцiю США; каригiдно привласнюють собi законодавчi права Парламенту та Сенату; крутiйськи тлумачать закони з метою обмежити права штатiв, поширити права федерального уряду.

Попередня
-= 164 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Buriakvova 20.08.2014

Комуняку - на геляку!


Додати коментар