Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мафія і Україна

Штат Мiннесота був колись твердинею американських патрiотiв. Як далеко поширилися соцiалiстичнi впливи в тому штатi, видно з ухвал провiдникiв штатiв 1961 року. Вони ухвалили й оприлюднили:

1) Беручи до уваги, що тепер, за атомної доби, надзвичайно сильно посилилася взаємна залежнiсть народiв i держав,

2) беручи до уваги, що задовольнити всi людськi потреби можна лише мiжнародним, на свiтову мiру, спiвробiтництвом,

3) беручи до уваги, що людство шукає способiв позбавитися вiйни назавжди i вжити всi природнi багатства i все знання для потреб людини i народiв,

4) беручи до уваги, що ми найлiпше послужимо своєму мiсту, повiтовi, штатовi i державi лише тодi, коли будемо почувати себе, думати i дiяти як громадяни всього свiту, — ми: губернатор Мiннеаполiсу, Управа повiту Гінепин, ухвалили визнати право наших громадян проголосити, що їхня громадянська відповідальність i обов'язки поширюються понад відповідальність і обов'язки до свого мiста i держави. Отже, ми приєднуємося до народiв усього свiту, проголошуючи, що ми беремо на себе нашу частину вiдповiдальностi й обов'язкiв щодо всього свiту, i в тому розумiннi ми вважаємо себе громадянами всього свiту. А як такi, ми зобов'язуємося дати всi нашi сили, щоби здiйснити сталий мир, заснований на справедливому свiтовому законi, щоб усi багатства свiту служили для добра всього людства i кожної людини не для знищення їх як це є тепер.

Ми ухвалюємо також, щоби посадник Мiннеаполiса та Управа повiту Гінепин, святкуючи якесь свято, вивiшували при головному входi до своїх будинкiв прапор ООН як знамено нашого свiтового громадянства.

Пiдписали: губернатор штату Мiннесота, головний суддя Верховного Суду штату, голова Гiнепинської Повiтової Ради, губернатор Мiннеаполiса, голова Мiської Ради Мiннеаполiса, голова Мiннесотського вiддiлу Республiканської партiї, єпископ, члени Сейму штату, голова мiннесотського вiддiлу Товариства рабинiв, голова мiннесотського вiддiлу Всекрайової Ради Церков, голова мiннесотського Жiночого Союзу, голова Союзу юристiв штату, голова мiннесотського вiддiлу Свiтової Федерацiї, голова мiннесотського вiддiлу прихильникiв ООН.

Високий дипломат, колишнiй посол США в СРСР Джордж Кенан писав: "Задля добра США треба подбати, щоб якнайскорiше скiнчилася доба такої державностi, яку створила iсторiя".

М. Хрущов сказав 19.06.1961 р. у своїй промовi в Бухарестi: "США змiнять свiй теперiшнiй прапор на червоний. I зроблять це самi американцi з власної волi". Як бачимо, вже починають змiнювати.

Киньмо ще раз оком на соцiалiстичний шлях США. Так:

1) Уряд США визнав 1933 року уряд В. Ленiна.

2) Президент Ф. Рузвельт докладно знав про японський напад на Перл-Харбор кiлька днів перед нападом, i навмисно, планово не повiдомив командувача флоту в Перл-Харборi.

3) Уряд США припинив доставу зброї китайському нацiональному урядовi генерала Чанкайшi, а допомiг дипломатично китайським комунiстам перемогти генерала Чанкайшi.

4) Уряд США дипломатично допомiг Московщинi захопити у Маньчжурiї всю японську зброю. Тою зброєю китайцi вбивали американцiв у Кореї.

5) Добре знаючи, що Японiя була вже переможена i здавалася, та знаючи, що США цiлковито не потребували московської допомоги перемогти Японiю, уряд США сам просив Московщину проголосити вiйну Японiї в останнiй тиждень японсько-американської вiйни.

6) Хоч вiйсько США було вже пiд Берлiном, а вiйсько СРСР ще далеко вiд Берлiна, уряд США наказав своєму генераловi НЕ брати Берлiна, щоб його зайняло вiйсько СРСР.

7) Уряд США сам запропонував подiлити Нiмеччину та Берлiн, хоч мав бiльше нiж досить сили не погодитися, якби Московщина захотiла подiлити.

8) Уряд США видав силомiць Московщинi понад два мiльйони полонених Нiмеччиною не москвинiв, хоч вони протестували проти видачi, навiть власним самогубством, перед очима американської влади в Нiмеччинi. А така видача давно вже заборонена мiжнародною угодою в Гаазi.

9) Коли генерал Д. Макартур почав перемагати в Кореї, уряд США звiльнив його з посади.

10) Хоч провiдники комунiстичних держав на чолi з московськими цiлковито вiдкрито й офiцiйно погрожують знищити державний лад США, проте уряд США не лише не зриває з ними дипломатичних стосункiв, але навiть допомагає всiма способами їм змiцнитися i розбудувати їхню вiйськову силу.

11) Хоча червоний Китай цiлком вiдкрито послав своє вiйсько до пiвнiчної Кореї воювати США, уряд США заборонив своєму генераловi переходити корейсько-китайський кордон. Щогiрше! Заборонив генераловi Чанкайшi нападати на червоний Китай з Формози.

12) Уряд США дав комунiстичним державам допомоги понад 100 мiльярдiв доларiв на розбудову їхньої вiйськової потужностi, хоч своїх, американських, грошей не мав i мусив позичати у свiтових банкiрiв, платячи їм мiльярди доларiв вiдсоткiв.

Попередня
-= 165 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Buriakvova 20.08.2014

Комуняку - на геляку!


Додати коментар