Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Мертва зона

Інші твори цього автора
11/22/63Автор -
Опубліковано 14.07.2013
Кількість сторінок 484
Читає 9486 Прочитало 43

22 листопада 1963 року — дата вбивства Джона Кеннеді. Пролунали три постріли — і світ змінився назавжди.


Сьогодення. Дізнавшись, що в барі його приятеля розташований портал до 1958 року, звичайний вчитель Джейк Еппінг не може опиратися спокусі почати нове життя у рок-н-рольні часи Елвіса Преслі. Хіба гостю з майбутнього важко познайомитись із відлюдником Лі Гарві Освальдом і завадити йому вбити президента? Та чи варто гратися з минулим? Яким буде світ, де Кеннеді виживе?


Під куполомАвтор -
Опубліковано 14.07.2013
Кількість сторінок 583
Читає 46942 Прочитало 165

Напередодні Гелловіна місто Честер Мілл у штаті Мейн невідома сила накриває прозорим Куполом. Навіть літаки розбиваються об цю енергетичну оболонку. Опинившись у замкненому просторі, хтось виявляє здатність до огидних злочинів, а хтось на протидію цим покидькам, — до подвигів. Одному політикові навіть припала до душі ізольованість населення, яким тепер легко керувати. Тільки-от недовго триватиме ера його правління, адже сам Купол вороже налаштований щодо своїх заручників.

Тож їхній час не просто обмежено. Він швидко спливає…


СяйвоАвтор -
Опубліковано 27.09.2013
Кількість сторінок 188
Читає 20093 Прочитало 233
...У готелі «Оверлук» з являється новий охоронець — Джек Торренс. Це письменник, який намагається змінити своє життя, кинути пити і довести, що він ще може стати порядною людиною. Разом з ним приїздять жінка Венді та п’ятирічний син Денні, який має незвичайний дар — він може передбачати майбутнє, читати чужі думки і відчувати настрій людей. Його дар називають сяйвом. Саме Денні й починає розуміти, що «Оверлук» являє собою небезпеку для його родини і що тут відбуваються жахливі події.
Загублена земля. Темна вежа IIIАвтор -
Опубліковано 02.01.2014
Кількість сторінок 208
Читає 3940 Прочитало 7

У третьому томі з серії "Темна Вежа" Роланд і його друзі, Cюзанна і Еді Дін починають гонитву за ведмедем, щоб виявити Стежку Світла.


Це край землі Роланда, так званого Околоміра. Вони довідались про те, що таких стежин всього шість, і всі вони випромінюють світло. У місці перетину цих променів в самому центрі Роланд сподівається знайти міфічну Вежу.


Після багатьох пригод Роланду вдається повернути в Околомір Джейка, хлопчика, яким Роланд пожертвував під час переслідування Людини в Чорному. У Джейка виявляються дві книги: одна із загадками без відповідей, інша – присвячена подорожі дітей на потягу. Джейк купив ці книжки в магазині Кальвіна Тауера, зловісного і таємничого персонажа.


Незабаром до героїв приєднується Ой, незвичайна істота, що нагадує єнота, собаку і борсука...

Шукач-Стрілець. Темна вежаАвтор -
Опубліковано 02.01.2014
Кількість сторінок 85
Читає 3014 Прочитало 36
Шукач (англ. The Gunslinger — «Стрілець») — роман Стівена Кінга, що розпочинає серію романів про Темну Вежу, яку Кінг презентує як свій Magnum opus. Автор розпочав роботу над романом в 1970 році, а закінчив в 1980. Протягом 1978 - 1981 рр. роман публікувався окремими повістями в періодиці. Повністю роман було опубліковано в 1982 році. У 2003 році, перед виходом останніх трьох частин серії, вийшла нова виправлена і доповнена редакція роману.
Зона покриттяАвтор -
Опубліковано 02.01.2014
Кількість сторінок 154
Читає 4560 Прочитало 44

Якщо хтось і здатний написати Великий Містичний Роман-Катастрофу, то це – Стівен Кінг, найуспішніший автор бестселерів. За його творами було знято декілька фільмів, у тому числі й «Людина, що біжить» з Арнольдом Шварценеґером у головній ролі. Твори Стівена Кінга неодноразово здобували літературні премії: Bram Stoker Awards, Horror Guild, Horror Writers Association, Hugo Awards, Locus Awards, National Book Foundation, Nebula, O. Henry Award, World Fantasy Awards.

Вітер у замкову шпарину. Роланд до темної вежіАвтор -
Опубліковано 02.01.2014
Кількість сторінок 108
Читає 3114 Прочитало 21

Історія останнього стрільця Серединного світу Роланда добігла б свого кінця, якби не єдине «але». Наче вітер у замкову шпарину, просвистів крізь читацьку увагу один епізод — одне розслідування. Смарагдове Місто лишилося далеко позаду, а попереду на молодого Роланда Дескейна та його супутників чекає не бачений досі буревій… Чим завершаться Роландові пошуки розгадки до таємниці перевертня, «шкуряка», який убиває людей, постаючи перед ними то в подобі тигра, то ведмедя, то лева?


Доктор СонАвтор -
Опубліковано 14.07.2014
Кількість сторінок 218
Читає 8968 Прочитало 107

Найочікуваніше продовження найстрашнішого бестселера Стівена Кінга «Сяйво»!


Минуло багато років після жахливих подій, які відбулися у зловісному готелі в горах… Денні вже дорослий, але привиди й досі не дають йому спокою. Доля зводить його з дівчинкою Аброю, яка має надзвичайні здібності — її «сяйво» сильніше за всіх. Але на неї полюють чудовиська в людській подобі, яким потрібні життя та дар дитини. І тільки Ден здатний захистити її від потвор, якщо переможе власних демонів.




Ваш коментар буде першим!