Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Новорічне чудо

- Моя історія дуже схожа на твою. Мої батьки теж багато подорожують, я багато часу живу сам. У мене багато друзів, ми частенько ходимо на різноманітні вечірки, гулянки, буваємо в клубах. У мене власний будинок, а не квартира, тому ми частенько влаштовували вечірки. Одного вечора ми з друзями пішли в наш улюблений клуб, там ми познайомилися з чудовими дівчатами. Висока, струнка, надзвичайно красива, блондинка Наташа найбільше мені запам’яталася. Ми з нею весь вечір танцювали, розважались, вона залишила мені свій номер. Згодом ми домовилися про зустріч. З нею було приємно спілкуватися. Через деякий час ми почали зустрічатися. Все було чудово, ми добре розуміли один одного, нам було весело разом. Ми часто разом відпочивали на природі. Іноді Наташа залишалась у мене ночувати. Ми дуже любили гуляти у місячні ночі.

Якось батьки забрали мене на канікули в Англію. Наташа знала, що я повернуся лише через тиждень. Та сталося так, що я повернувся на два дні раніше. Я так як і ти вирішив зробити їй сюрприз. Але яке ж розчарування мене настигло, коли я зайшов до свого улюбленого клубу і побачив Наташу. Вона розважалась з якимось хлопцем, вони цілувалися, поводили себе як пара закоханих. Потім вона взяла його за руку і повела до виходу, але раптом побачила мене. Вона сказала мені, що я їй більше не потрібен, порозважались і досить. Сказавши мені, що вона знайшла іншого, вона просто пішла з клубу. Мені було боляче, я розчарувався, я більше не довіряв дівчатам. Я зустрічався з дівчиною лише один раз, потім я ніколи не передзвонював.

- Ти що ловелас? – Алінка з цікавістю слухала Макса.

- ну, може й так. Але це ще не все. Приблизно через три місяці Наташа прийшла вечором до мене додому. Вона просила пробачення, казала що помилилась, що любить тільки мене, жити без мене не може. Я їй не повірив, я просто виставив її за двері. Наташа цього мені не пробачила, вона вирішила помститись. Наступного дня вона почала розповідати всім, який я ловелас, що я їй постійно зраджую, що це я її кинув. А на завершення сказала, що вона вагітна. Точніше, що вона зробила аборт. З моїх друзів їй мало хто повірив, але життя вона мені ускладнила.

- Так, не проста, тобі попалась дівчина

- Ну а мені якраз трапилася нагода переїхати звідти.

- А ти хочеш жити зі мною, тут? Ти можеш перевестись сюди на навчання. До речі, це лише твоє бажання, чи й бажання батьків?

- Спочатку я не хотів, адже я не був знайомий з тобою. Але тепер, якщо ти не проти, я б хотів тут жити, разом з тобою.

- Я не проти. – тихо додала Алінка

- Ти вже заспокоїлась. Тепер, якщо можеш, дай мені чесну відповідь на одне питання. Тобі Макс ще досі подобається?

- А тобі Наташа?

- Питанням на питання? – усміхнувся Максим.

- Ну добре, я відповім. Я не знаю чи він мені ще подобається. Швидше за все це звичка. Іноді людині просто потрібен хтось, про кого вона може думати, мріяти. Так і в мене. Я звикла про нього думати, я звиклася з думкою, що кохаю його. А ще нас багато пов’язує, у мене залишилось безліч спогадів, більшість з яких приємна.

-У мене аналогічно. Але я відчуваю вітер змін. Щось зміниться у моєму житті.

- Або з’явиться хтось новий?

- Так, можливо, я знову закохаюсь. Адже кандидатка вже з’явилась.

Попередня
-= 5 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 29.

Останній коментар

anonymous5078 10.11.2014

ваааав


anonymous5078 27.10.2014

ваааав


anonymous5078 16.10.2014

ваааав


Додати коментар