Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Розкинувши руки над прірвою

Раптом двері спальні рвучко розчинились та до кімнати стрімко увійшла невеличка чорнява жіночка. Вона зразу побачила боксера, що лежав лише злегка прикритий простирадлом, якусь хвильку мовчки дивилась на нього широко розплющеними очима, потім хапнула ротом повітря й несамовито заверещала…

Боксер був не зі страхопудів. Власне, він ніколи й нічого не боявся та мав стовідсоткову впевненість, що так триватиме й надалі. Але тут злякався.

На шалений вереск чорнявої до кімнати влився ще цілий гурт жіночок різного віку й статури. Голови декотрих були запнуті біленькими платинками, деякі тримали в руках сапи, ніби щойно повернулися з городу. Їх було не менше десяти. Високі й низенькі, молоді та вже в літах. Всі сухі, худорляві, обвітрені.

Чорнява жіночка замовкла й на кілька секунд запанувала тиша, яку втім швидко порушила дужава кремезна, середніх літ, молодиця:

– Ти хто такий?

– Я? Я… – І в страшному сні не привиджувалось боксерові опинитися в такому халеп’ї! – Я прийшов до Марічки…

– Що-о? – Дужава жінка, чиї плечі не поступалися в ширині боксеровим, здалося аж захлинулась від обурення. – Та як… та… Ах ти ж лайдацюга, ах ти ж кнуряка! – В її жилавій чоловічій долоні миттю опинилась сапа й вона замахнулася довгим від’яложеним держаком, другою рукою зриваючи зі спортсмена простирадло. – Ану геть звідси, бахуряка!

Побачивши парубка голим, жінки здійняли неймовірний ґвалт…

Тільки досягнута виснажливими тренуваннями боксерська реакція дозволила сіромашному уникнути урази. Наступної миті він кулею злетів з ліжка, підхопив на підлозі щось з одягу (поки нагинався – встиг отримати держалном під гузно) і щодуху рвонув з квартири. Войовничо вимахуючи сапами та вигукуючи щось схоже на бойовий гук легендарних амазонок, жінки ринули слідом…

Того лагідного літнього вечора численні макарівчани мали унікальну насолоду спостерігати на центральній вулиці рідного міста цікаве й незабутнє видовище: проїжджою частиною від центру в напрямку залізничного вокзалу гінко біг молодик, щасливий володар класичної аполонівської статури (особливої схожості з відомою античною статуєю надавала та обставина, що хлопець мчав зовсім голий), прикриваючи грішне місце чи то зіжмаканими трусами, чи то (скоріш за все) шкарпетками, а навздогін за ним тупотіла чималенька громадка озброєних сапами жінок, які підганяли молодика держаками та не дозволяли „аполонові” зупинитися ні на мить. Певно, аби привернути до процесії щонайпильнішу увагу, жіночки несамовито лементували.

Ті, кому не пощастило стати свідками унікального дійства, довго випитували згодом подробиці у щасливчиків, переповідали іншим, історія повнилась новими, дійсними, а більше вигаданими, деталями; дехто вірив усьому, інші запевняли, що все це суцільні байки й нічого подібного не було. І справді, як повірити запевнянням декого з „очевидців”, що для проведення надзвичайного „кросу” працівниками Державтоінспекції перекривався навіть рух у центральній частині міста?!

Серед тих, кому на власні очі поталанило стати глядачами небуденної події, була й невеличка компанія, в складі трьох юнаків, дівчини та рудочубого підпарубчака. Ці реготали найдужче. Хлопчак аж по землі качався, тримаючись за живіт, і ледь не захлинаючись від сміху.

Згодом, коли трохи заспокоїлись, Іванка втаємничила хлопців, насамперед Северина й Антона, в подробиці:

Попередня
-= 64 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!