Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

- Ну, Ганно, то де та відьма? – крикнув Дмитро.

- Чого ти кричиш на неї? Ти що, в лісі? Чи думаєш, вона тебе не чує, - вступилася Емма.

- Я запитав один раз – вона не відповіла, - промовив Дмитро. – А ти така смілива, розумна. То це ти в нас ворожка номер один у місті? Чи ти та, до кого я чіплявся.

- Якщо ти хочеш продовжувати цю розмову, то говори в-пів тону тихіше і поводься чемно. Ти не маєш права на мене кричати, - спокійно промовила Емма.

- Не маю права кричати? А ти мала право руйнувати моє щастя з коханою жінкою? Скажи, мала право? І зараз ти просиш мене поводитися чемно? А ти чемно повелася, коли наплела бозна-що Ганні. Ти ж мене, навіть, не знаєш. Не знаєш, який я. Не знаєш, як сильно я її кохаю. Якщо вас кидають хлопці, то це ваші власні проблеми. Це ви в цьому винні. Бо ви не вмієте себе з ними поводити. І не треба перекидати свої проблеми на інших.

- А-а-а, - тихо прошепотіла Емма. – То ти мені очі відкрив! А я думала, чого це чоловіки кидають жінок? А це через те, що ми не вміємо себе поводити з ними.

- Ну все, йому прийшов кінець, - прошепотів Остап. – Він її зачепив.

- А думаю, чого це мій хлопець мене кинув, - продовжувала Емма. – А це через те, що я дурна. Якщо ж всі чоловіки такі хороші, то поясни мені, чого ж мій коханий мені в очі не сказав: Ти мені не підходиш, ти не вмієш себе поводити! Але ж ні. Він мене обманював, дарував квіти, прикраси, а в цей час розважався з моєю подругою. Чого ж він мені в очі нічого не сказав. Чи може, йому мене було шкода? Точно! Мабуть, він такий благородний, що просто не хотів розбити мені серце.

- А ти не рівняй усіх до нього, - перебив Дмитро.

- А до кого ж рівняти? Це ж був мій ідеал, - продовжувала Емма. – А знаєш, от тобі історія твоєї коханої Ганни. Вибач, Ганно, що афішую. Скільки років твої батьки прожили разом? Чотирнадцять?

- Чотирнадцять, - підтвердила Ганна.

- Уявляєш, Дмитре, чотирнадцять років спільного сімейного життя. Троє дітей… І чотирнадцять років вона його влаштовувала, розумієш. А потім, коли їй стало 46, раптом, перестала його влаштовувати.

Попередня
-= 261 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар