Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

Натовп голосно заплескав у долоні, підтримуючи Емму вигуками.

Емма вийшла на сцену і подивилася на свій народ. Вони були щасливі, дивилися на неї з такою надією, такими очима. Дивились, як на королеву. І байдуже, що це не так. Вона знала, народ любив її.

- Я так рада вітати вас усіх сьогодні тут, - промовила вона. – Останнім часом мене не було чути ні на телебаченні, ні на радіо. Це все через те, що ми багато працювали. Ми не хотіли поспішати, ми не ставили ніяких строків виконання – ми хотіли зробити все якісно. Ми вивчали тижнями кожну кімнату в цьому замку, намагаючись повторити історію. Ми прислухалися до кожного голосу в нашій команді. І я думаю, ми все зробили правильно. Хоча судити, звісно ж, вам.

Люди знову заплескали у долоні.

- Дякую. Дякую за підтримку. Я хочу розповісти вам про наші плани, - продовжила Емма. – З наступного місяця тут проходитимуть шкільні заняття. Краєзнавство, історія, археологія. Для того, щоб отримати можливість проводити уроки у замку, треба було написати запит і надіслати його на нашу адресу. Сьогодні я отримала всі ці запити і можу сказати, що із сорока двох шкіл нашого міста відгукнулося… сорок дві. Приємно визнавати, що твоя праця недаремна.

Народ знову заплескав у долоні

Емма відійшла від мікрофона. Люди продовжували кричати і плескати.

- А зараз, я би хотіла покликати на сцену одну особу, яка надихнула мене на все, що я зробила. Всі мої ідеї – це лише її заслуга. З нею я стала розумнішою, я стала серйознішою, я стала більш дорослою. І насправді, я знаю, чому доля обрала саме її графинею…

Ліна вийшла на сцену і підійшла до мікрофону.

- Сьогодні хороший день, - промовила графиня. – Не зважаючи на погоду, все одно, дуже хороший. Замок був відкритий для відвідувачів вже довгий час. Але сьогодні вже остаточно всі роботи і дослідження завершені. До початку наступного місяця має бути закінчений сад. Вже завершені всі учбові класи. Сьогодні привезли останні відреставровані картини роду Полонезьких. Це велика робота! Я хочу подякувати усім, хто брав у ній участь. Знайте, ви зробили свій внесок в історію. Нажаль, ні потаємної кімнати, ні камінця, ні тіла графа не було знайдено. Тому наш замок завжди матиме нерозгадану таємницю. Вона обросте легендами і батьки розповідатимуть своїм дітям, що в цьому замку є десь є нерозгадана таємниця, яка не під силу жодному археологу.

Попередня
-= 284 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар