Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

- Вони всі талановиті! Кожен по-своєму!

- Всі студенти талановиті, - промовила Емма. – Всі студенти світу. То, може, візьмемо усіх?

- Навіщо нам усі? У нас вже є група, - промовила Рената.

- Талановиті студенти, Ренато, не мають змоги потрапити до такої серйозної групи, як перша археологічна. Ця група спонсорується і підтримується мером. Ми живемо на державні кошти. І думаю, що ми маємо підтримувати статус Першої археологічної групи. Тут мають працювати кращі з кращих.

- І який буде відбір? – злісно запитала Рената.

- Я не знаю, - знизала плечима Емма. – Але Ганна знає.

Всі продивилися на Ганну.

Ганна різко встала. Вона діловито вийняла з папки листки і поклала копії своєї доповіді перед кожним.

- Почну з того, що, не зважаючи на мій не дуже тверезий вчорашній стан, я все ж підготувала те завдання, яке вчора мені дала Емма.

- Всім було важко, - посміхнулась Емма.

- Отож, - промовила Ганна. – Почнемо з того, що будь-яка людина незалежно від освіти має право брати участь у конкурсі. Звичайно, перш за все, ми забезпечимо інформацією про даний відбір інститути історії та археології. Але не треба забувати про засоби масової інформації. Думаю, слід вибрати декілька спеціалізованих газет нашого міста, для того щоб донести цю інформацію до людей. Зараз в групі п'ятнадцять чоловік. Думаю, цього достатньо. Щодо тестів, то вони будуть розроблятися археологами та істориками інших областей, для того щоб уникнути блату та попереднього ознайомлення конкурсантів з завданнями.

- Мені подобається, - промовила Емма.

- Імена розробників тестів та завдань у мене вже є. Задля повної чесності та справедливості під час конкурсів я не називатиму їх імена, тому що і у Ренати і у Олени думаю є фаворити, яких би вони хотіли побачити в групі. Тому цих людей я запропоную пізніше лише Еммі на одинці. І вона обере достойних кандидатів.

Попередня
-= 444 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар