Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ти ідеальний

Ти ідеальний

Читайте з посмішкою)

Автор GATSBY DILLINGER

На що я підписався? Не варто шукати в цьому і краплі здорового глузду, тільки не зараз, тому що його тут немає, але раз взявся за справу - потрібно довести її до кінця.

Є в кожному з нас щось таке, про що ми навіть не підозрюємо. Те існування, яке ми будемо заперечувати до тих самих пір, поки не буде занадто пізно, і це щось втратить для нас будь-який сенс. Саме це змушує нас підніматися вранці з ліжка, терпіти, коли нас дошкуляє занудний бос, терпіти кров, піт і сльози. А все тому, що нам хочеться показати іншим, які ми насправді хороші, красиві, щедрі, забавні і розумні. «Можете мене боятися або поважати, тільки, будь ласка, не вважайте мене таким же, як всі». Нас об'єднує ця пристрасть. Ми наркомани, які сидять на голці схвалення і визнання. Ми готові на все, аби тільки нас поплескали по плечу і подарували золотий годинник або прокричали: «Гіп-гіп, - мати його так, - ура!». «Дивіться, який розумний хлопчик - завоював чергову медальку, а тепер натирає до блиску свій улюблений кубок». Все це зводить нас з розуму. Ми не більше, ніж мавпи, вдівші костюми і прагнувші визнання інших. Якби ми це розуміли, ми б так не робили. Але хтось спеціально приховує від нас істину. Якби у вас з'явився шанс почати все спочатку, ви б неодмінно спитали себе: «Чому?».

Револьвер.

Від автора

Прочитавши цю книгу, вона змінить ваш погляд на світ, але я не даю гарантії! Ви зрозумієте її по іншому, не з тим смислом який я в неї вклав, і взагалі наврядчи ви матимите час на читання будь чого, ви ж такі зайняті. В житті у вас свої проблеми, відносин з людьми, та інше що є для вас істиною.

Не впевнений що зрозумієте, що я думав коли писа це все, та яку думку хотів донести.Дуже часто коли ми задаємо запитання, і те що ми чуємо у відповіль, нам не до вподоби. Все повязано з тим, що ми вже маємо сформовану відповіль, просто так би мовити хочемо почути підтвердження своїм здогадам.

Все звучатиме досить запутано, щоб зрозуміти книгу, можливо вам прийдеться прочитати її тричі а то і більше раз, і тільки тоді вам прийде розуміння що прагнув донести автор. З першого разу у вас складеться ваше враження, виходячи із ваших знань, і вам це буде не до вподоби. І повірте мені я не це мав на увазі. Все прочитане тут ви б написали і краще та веселіше, але вам це не потрібно.

Насправді задавати запитання це марна трата часу, і коли відповідь не відповідає очікуванням, ми сердимося. Вихід із даної ситуації є, ми або просто слухаємо досвід людини, або ж не запитуємо нічого такого, на що відповідь буде суперечити нашим переконанням. Середньо статистична людина яка не задавалася запитаннями протягом життя, не задовільниться жодною відповіддю на поставлене питання. Людям не потрібні відповіді їм потрібний конфлікт. Одже якщо ви в змозі задати правильне запитання, навчіться сприймати відповіді на задане запитання, та вислухати до кінця.

В запитанні завжди прихована відповідь.

Кожна людини унікальна по своїй природі, і всі страждають.

Але людина зробила свій вибір між вільним життям та рабством, насправді люди дивні ствроріння для них добро та зло протилежності.

Попередня
-= 1 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!