Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ти ідеальний

Це діє на енергетичному рівні, у всьому тілі можна поплакати можна робити що завгодно, головне звільнитися від цього. Тому шо коли ти говориш про індивідуальність, це все розумовий рівень, це просто гра словами, нібито якщо замінити все словом *ніхто*, все зміниться нічого не зміниться це дурниці. Це розумовий мусор, це просто розумове уникнення проблеми від потреби відчути життя і проблему... Тому якщо ти можеш уникати цього прекрасно!

Так негативна енергія і відчуття це неприємно, ну і що? відчуй все повнітю шоб звільнитися від цього, згадай моменти згадай ситуації повернися думками до моменту розводу, відчуй що ти думав, що тебе тривожило, які були відчуття? Чого ти хотів, що б ти хотів змінити, будь чесним з самим собою. Чим більш правдиво ти відчуєш себе, тим краще все пройде, тому що правда звільнює відчуття будь відвертим із самим собою максимально, насправді це просто зробити, але ми дуже часто стараємося забути ці спогади, відкласти їх якнайдальше,

Неприємні спогали можна відпустити, наприклад спогади життя повязані з батьками, коли відбувалися речі які нібито травмували наше життя. Можна просто сісти і відчути їх, потрібно знаходити спогади які нас обмежують, наприклад ваш батько кричав на вас, ваші відчуття що він не повинен кричати на вас, але він кричав. Потрібно побачити ситуацію такою якою вона була, і тоді все пройде. Тому що певна річ надії є тим чого ви боялися на протязі певного часу, а не сама ситуація і світ навколо. Світ такий який і повинен бути саме наші думки і є джерелом зжатості. Я хочу щоб ця думка збулася, або я хочу щоб це відчуття продовжувалося, шоб продовдувалося подружне життя, чи відносини, але все що має початок має і закінчення! І воно таке яким і повинно б було бути. Це наші очікування не такі як реальність, не значить шо шось пішло не так, що ми не там звернули, чи не до тієї людини підійшли, все так як і має бути. Вам потрібно знаходити проблему в вас самих, той біль який сковує вас. Індивідуальність, всі розмови про неї практично в усіх випадках повністю безглузді, можливо тільки одній людині в світі це допомагає, для всіх інших це просто розмови ні про що! Тому позбавтеся від цього, це мусор, відчувайте все, слухайте все, проникайтеся кожним почутим словом, знаходьте ці переконання та ідеї відчувайте кожну мить це прекрасно допомагає знаходьте в собі думки про те що вам здається ніби все має бути по іншому, тому що це причина вашої болі все так як має бути.

Наші ідеї які одна на одній лежать в нас в голові та не дають нам залишатися тим хто ми є, та бути саме там де ми знаходимося.

Що мішає бути самим собою, з вами щось не так!

Пристрасть та залежність, рухає нашими думками. Ними рухають звички в думках. Слово соціальна обусловленість значить соціальний процес навчання людини в суспільстві, діяти та реагувати певним способом, так щоб всі дії були одобрені суспільством та навколишнім світом. З моменту народження, ми не замітно для себе накопичуємо всі можливі ідеї про навколишній світ, про себе, про тіло, і ці ідеї закріплюються і здаються нам істинною. Ніби ми самі до них прийшли. Обусловленість включає в себе освіту,роботу, розваги,культуру, релігію, духовність та сімейне життя.

Коли ви почуєте, скажіть щось своїми словами, доречно буду сказати ну прошу *олртдваср тівжасоіаті аш;nhdsc;hg; sax;I nino ;inpihoi hcdfzji[j[*ось вам моїми словами! Та в мене немає своїх слів, я користуюся тими що і всі, я використовую той же алфавіт що і ви. Ніхто із нас не має своєї думки. Ми піддаємося впливу оточуючому середовищи, кожна реклама впливає на те що ви зробите, куда підете та що скажете. Вами контролюбть з допомогою нових способів. Рабство іще ніхто не відміняв!

Попередня
-= 3 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!