Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ти ідеальний

Відстані не існує

Відстані немає ніде. Тому що нічого не відділено від одного цілого, без відстані немає напрямку, без напрямку нічого не відбувається, немає руху. Ця книга яку ви чатиєте не направлена нікуда, немає чіткого розуміння до якого можна прийти, тому що немає нікого окремого хто може щось зрозуміти. Є всесвіт і немає напрямку чи відстані. Вона не говорить сама з собою, тому що її немає, а вона не відділена від цілого вона не відчуваю, не бачить, не розуміє, тому що немає нічого окремого. Всесвіт не може зрозуміти, він не має розуміння, немає пізнання. Є просто всесвіт, єдиний, цілий, і немає дестанції між чим завгодно. Думки не прозводять ніякої відстані між мною коли я пишу книгу, і вами коли ви ї читаєте. Немає ніякого часу, коли ви піддаєтеся ілюзії що ви окркема особистість, тоді зявляється відчуття що ви тут, а я там, по ту сторону книги з періодом часу між нами. Але коли всесвіт покидає така ілюзія обману, тоді все втрачається і немає куда рухатися, немає куда іти, немає місця з якого можна прийти. Глобальна близкість!... все тут поряд, і коли вам здалося враження що щось відбувається, знайте вам просто здалося, вам повністю здалося що ви почали читати книгу, і також здавалося, що ваш одяг хтось зробив, ніякого поділу немає, дестанції немає, нічого не рухається. Всесвіт розуміння, немає руху і немає ніякого поділу між людьми, тому що відчуття поділу це всього навсього ілюзія, немає нічого відокремленого від цілого всесвіту. Тому ніщо не може відділитися від всесвіту. Все є одним цілим,це на стільки просто, це всього навсього ілюзія.

Ніщо не може пізнати всесвіт відділившись від нього, тому що всі знання знаходяться у всесвіті. Всесвіт єдине що існує.

Що робити з шумними думками ?

Як правильно вести себе коли наш розум проводить надто гучний внутрішній діалог. Наш розум дуже багатослівний, вас не двоє, ти не зухвалий, в тобі не має маленького демонати.

Тобі довелося зустрітися з багатьма речами в житті,ти отримав стільки життєвого досвіду. І одна із речей з якою ти зустрівся це те що є ти, і це на стільки очевидно, навіть якщо ти не піддаєшся розумінню, опису, ти не можеш побачити своїх границь. Є ти і розум, ти і твій голос, думки. Ти можеш прийняти стільки галочок в розумінні себе, ти це просто простір для чого завгодно, і коли я кажу ти я не маю на увазі обличчя в зеркалі, і я не маю на увазі те ким ти являєшся в паспорті, тому що це просто одна із можливостей хто ти, я маю на увазі ...

І якщо тобі не подобається те як ти голосно говориш, або думаєш просто зупинися і заспокійся, в тобі немаю поділу, і ти не повинен вірити мені на слово, просто спробуй знайти іншу людину, спробуй знайди іншого. Якщо ти скажеш що це просто, дурниці ти повинен знайти своє его і коли ти зрозумієш що тебе не два, це не є чимось духовним, містичним, фантастичним досвідом, потрібно просто зрозуміти ти є. І коли ти це зрозумієш всі твої філософські знання, ввесь твій досвід про людей про ілюзії, все це стане зрозумілим. Ти знайдеш всі відповіді на коли небуть поставлені тобою запитання, і це дуже важливо зрозуміти що вас не два, це просто ярлик. В тебе багато імен, симантична запутаність є великою причиною страждань, ти просто забув щось що раніше знав, тому тобі потрібно згадати, а найпростіший спосіб знадати це пошукати другого себе, якшо ти думаєш що в тебе є розум пошукай його. І коли ти нічого не знайдеш, це не означає що тебе не існує, це означає що тебе не два!

Попередня
-= 5 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!