Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ти ідеальний

Твоя дієта це тільки твоя справа

Твоя дієта це тільки твоя справа, що ти їш, коли ти їш, скільки ти їш. Це все нікого не стосується. Якщо ти вирішив що інші створіння яких ти бачиш заслуговують на життя, це твоє рішення твій вибір. А хтось інший побачивши цю тварину скажуть: клас мясо!... це їх вибір. Ніхто у всьому світі не відповідає за наші вчинки. Отже якщо хтось хоче бути вегетеріанцем прекрасно, їсти мясо прекрасно. Хтось хотітиме зупинити мясоїдних поїдаючи мясо прекрасно, чому ні. Якщо ви хочете переконати їх в цьому за допомогою листівок, реклами, вперед. Це практично не працює.

На землі нікому не секрет близько семи мільярдів людей із всеможливих культур, кожна людина зі свохми певними намірами та особливостями. Кожний зіткнувшися з певною інформацією пропускає її через свій власний досвід, а зараз ви впернені що розумієте що я хочу сказати? Можливо ви сприймаєте мої слова через фільтир свого сприйняття речей через свій досвід і думки. Якщо хтось не погоджується зі мною це їх справа, можна спробувати вас зупинити, ми завжди говоримо ось це правильно, це істина, це кращий варіант, це всього навсього думка. Все людство повязане між собою думками, ніхто не відповідає за іншого, ні в кого не має відповідей!

Перед нами відкритий простір, можна робити що завгодно, якшо ти звик їсти в певний час наприклад якщо перед роботою ти снідаєш, після чого ти обідаєш, хто сказав що це правильно? Кожне тіло унікальне, рівень енергії в кожному тілі апсолютно різний, хто вирішив що і коли потрібно їсти. Це все ігри, ігри в в які ми граємо.

В кожній культурі свій раціон харчування, викликаний тим яку їжу можна було виростити та знайти на даній території і в даній області. Але з розвитком цивилізацій ми почали додавати інші інгрідієнти з інших містць, адже є стільки країн в яких своя культура харчування, повязана з тим що можна було знайти довкола. А зараз вантажівки привозять їжу з відусіль, тому ми змішуємо, пробуємо, ми розважаємося не їсти ж кожного дня хліб і рис. Цікаво що в них, а що в них, а це що таке і що з ним можна зробити і тому якщо хочите бути вегетеріанцем прекрасно, ніхто не може вам заборонити це. Настільки прекрасне відчуття коли розумієш, що я навіть не повинен нікого запитувати я не повинен відповідати ніяким показникам, тому що ніхто не нестиме відповідальності є просто наслідки того що ми робитимемо, але ніхто нічого не повинен, я не хочу забути про наслідки але ніхто не зобовязаний робити так чи ось так.

Коли закінчується пошук

Я незнаю чого ти шукаєте, я б міг сказати дуже багато про те як потрібно шукати, але я не впевнений що розумію що ти шукаєш. Можу сказати одне, що коли я був в пошуку, я міг сказати що знаю шо я шукаю і я шукав повсюду де тільки міг, в бібліотеці в церквах, медитував, на уроках йоги, в монастирях, в університетах і в компютері. Де ж ця річ, ця маленька річ яку я так шукаю, пізніше якось однієї ночі було ось це просте розуміння всього! І воно було саме тим що я так щукав, без слів без нічого. Поети назвали б це енергією або світлом, чи то музою. Але для мене такі слова здаються образливими по відношенні до цього. Вашкість пошуку є в тому що те що ви шукаєте є просто перед вами. Але ви по якійсь причині яка не відноситься до вас остобисто не можете цього побачити, до того часу допоки не побачите! Можете спробувати різноманітні способи, різні напрями, поради, можете задати багато запитань якщо хочаб один із таких способів був би універсальною формулою, він би працював завжди і з першого разу. І коли я кажу що вони працюватимуть, я маю на увазі зупинку пошуку. Але так як це не наш випадок то можу сказати, що ніякий обсяг знань чи зусиль чи навиків не зможе вам допомогти. Тому що те що ви шукаєте знаходиться прямо перед вами. І ви побачите це в такому вигляді, що всі пошуки відразу припиняться. Вам не потрібно буде робити певні висновки, не потрібно буде вірити в щось, не потрібно буде себе порівнювати з кимось, воно не буде чимось що можна буде продати чи купити, не буде чимось чим можна буде поділитися,або передати словами. Воно буде апсолютним прямо таким яким воно є зараз, і воно не буде повязаним з вашою особистістю.

Попередня
-= 6 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!