Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ти ідеальний

Ніхто не може вам допомохти, ніхто не прийде, ніхто не знає і ніхто не відповідає ні за що. Все що коли небудь відбувалося вже закінчилося. Все пройде так само як ви закриєте книгу, ви відчуєте ніби ніколи її і не гортали.

Медетація та тихе місце

І так медитація, це дуже корисна річ. Вона не обовязкова але дуже корисна. Хімічні поцеси в розумі з часом змінюються завдяки медитації, і всі сучасні викладачі, духовні викладачі які проводять різні заходи більшість викладачів мають певну практику сидіння в тишині і спокої, який є частиною їх навчання. І в цьому є причини, в цьому і є суть даної книги.

Багато викладачів кажуть тобі нічого не потрібно, ти вже є тим ким хочеш стати, але в той час вони проводять багатоденні лекції, і більшу частину люди медитують. Це називають просто медитацією тілесною медитацією, тихим сидінням, але це все таж медитація. Я не є противником цього я тільки за! Ви вже знаходитися в постійній присутності, розумінні, але ми можемо отримати користь від сидіння, від повної тишини. Що це за користь, для кого вона, ви вирішите самі. Вам це може сподобатися а може і ні.

Один із викладачів сказав: медитація не починається до того часу допоки ви не захочете встати... це не є чимось обовязковим, але воно є корисним. Хтось скаже що буддизм це дурниці, медитація це дурниці, але коли ми глянемо що вони роблять, ми побачимо, що вони сидять в тишині та спокої. Можливо у своєму стилі але на це є свої причини, для цього справді є причини і тому суть книги, ідея яку я хочу донести вам це, всі хто вам кажуть що не потрібно медитувати проводять своєрідну форму сидіння в тихому містці. І це зрозуміло тому що медитація змінює певні процеси в голові і не важливо що саме відбувається там в момент сидіння, якщо ви сидітимете достатньо довго, а медитація це і фізична практика і якщо ви затримаєтеся в такому стані, то розум просто відключиться. Він не в змозі витримати тиск зі сторони такого типу якщо ви покладете тісто в піч то воно стане хлібом за сприятливих умов. Медитація це теж саме, так ви і так завжди в стані медетації, просто хтось бульше хтось менше. Так ви вже є ідеальні і всетаки медетація є корисною!

Негативні і позитивні емоції

Вам не обовязково щось робити з негативнимиі та позитивними емоціями. Якщо ви не хочите, ви можете подумати про те чим вони викликані, а можете просто дати їм відбутися вільно. Нічого не обдумаючи не виправдовуючи свої дії, нічого не пояснюючи, не позбавлятися чогось для створення образу. Мені сумно я сумна людина. Коли ви дозволяєте емоціям повністю поглинути вас без будь яких оправдань, які вони без оцінки емоцій тоді ви не казатимете, злість це погані емоції, сміх це хороші емоції, успіх це те, невдача це те. Вся ця ієрархія пропадає в такому житті. Є розчарування постійне бажання достигнути правельної цілі, певного балансу гармонії рівності, я зміг відчувати тільки позитивні емоції а всі негативні відкидувати в сторону, чи то пропускати скрізь себе. Всі емоції повинні проходити вільно, нічого понаного в тому щоб бути сумним чи розчарованим, нічого поганого в злості, що поганого в привязаності настирливості, чому погано бути любопитним?... приставіти цікавитися всім і всіма чому погано відчувати страх біль ненависть смуток що поганого в тому щоб бути шасливим що поганого в оому щоб відчувати блаженство що поганого у відчутті ейфорії що поганого в тому щоб бути спокійним в чому різниця всі ці відчуття показують щось хіба в чомусь полягає проблема чому цього не повинно бути єдина проблема це ви самі залишені на одинці зі своїми переконаннями повинно бути так він повинен зробити так і коли ваші очікування не відповідають реальності а цього бути не може тоді ви думаєте що щось не так і тоді ви заганяєте себе в замкнутий круг з якого немає виходу окрім як ... і якщо ми живемо в світі де позитині емоції асоціюються з успіхом а негативні з невдачати тоді половина життєвого досвіду є не правильною та помилковою але переступивши через ці стереотипи означає відкрити себе всьому світу у всій красі та повному прояву і не потрібно робити спроби фільтрувати чи блокувати певні емоції замість того щоб затримувати емоції випустіть їх на зовні довіртеся їм повністю закричіть на ввесь голос відчувайте вільно все це так ніби нічого не стоїть на шляху тому що ви всеодно повинні відчти ці емоції краще зустріти їх в розслабленому стані.

Попередня
-= 7 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!