Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Убивця Драконів

Дракон підняв очі. Це ім’я не могло залишити його байдужим.

- З Луїзою Рутен у мене неймовірні відносини. Де б я не був, з ким би я не спав, її ім’я завжди буде проходити по моєму життю єдиним світлим променем. Я кохаю її більше за все на світі! Ні, не так, як ви подумали. Я кохав багатьох жінок. Іванну, Меланію, яку я і досі кохаю, просто шаленію від Ельзари Баталової, але Луїзу я кохаю, як... сестру. У мене до неї щира, безпристрасна любов.

Дракон витер сльози.

- Вона була неймовірною актрисою, вона неймовірно грала. Просто цього ніхто не помічав, ніхто не хотів помічати. І знаєте, що б з нею не сталося, для мене вона завжди буде найчистішою, найнедоторканішою дівчиною в світі. Я за неї і в вогонь і в воду...

- Так, ясно, - крикнула Жанна. – Він тримає нас за ідіотів.

Жанна зітхнула.

- В камеру його, до початку суду. І треба сповістити начальство, що ми спіймали справжнього убивцю. Нехай вони відпустять того нещасного невинного Макара.


- ... І Шопен по своїй суті теж є егоїстом, він ніби воює на два фронти! Хіба ні? Згадайте хоча б 9 главу. Спочатку він допомагає принцесі, потім раптом являється Драконові. Це не справедливо. Спочатку, він ніби позитивний герой, а потім його двоякість просто шокує читачів! – закінчила Ядвіга.

Еліза посміхнулась у камеру.

- Я бачу, Ядвіго, що не всі в цій студії згодні з твоєю думкою. Особливо палко це виявляє Адріан. Ну що ж, маємо вислухати і протилежні думки. Прошу, Адріане.

- Я не згоден! Я не те, що не згоден! Я просто обурений думками Ядвіги. Шопен в блискучому сценарії грає роль посередника. Він, як Ісус Христос, допомагає усім. Навіть, можна провести невеличку паралель. Другий прихід Шопена ніби попереджає нас про скорий прихід Христа. Треба задуматися, треба розкаятися... Біблія перегукується з „Вічним коханням”.

- Дякую, Адріане, - посміхнулась Еліза. – Щось хоче доповнити Ельзара.

Попередня
-= 188 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 38.

Останній коментар

Ярина 23.06.2018

Чудовий роман!


anonymous13846 14.01.2016

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


anonymous13846 12.05.2015

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


Додати коментар