Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Убивця Драконів

- Справжнє кохання? – вражено перепитала Ельзара. – Ніколи, чуєш, ніколи більше не кидайся такими словами. Справжнє кохання народжується раз на мільйон років і живе вічно. І повір, це не те, що відчуваєш ти до Меланії.

Справжнє кохання – це коли вона просто подивилася на якусь сукню, а ти вже думаєш, де взяти гроші, щоб її купити.

Справжнє кохання – це коли вона вагітна, а ти щодня нагороджуєш її за це прикрасами, хоча ви обидва з нетерпінням чекаєте цю дитину.

Справжнє кохання – це коли в тебе немає сумнівів, твоя це доля чи, може, десь тебе чекає інша.

А сім’я – це коли ти ідеш у крамницю по квіти, і не можеш вибрати, бо, навіть, найгарніші квіти виглядають жалюгідно поряд з її красою.

- Але ж я її любив, - ледь не плакав Дракон від Ельзариних пристрасних слів.

- Одного кохання замало. Має бути ще щось.

- А у її хлопця, що є в нього?

- Мрія. Він жадав її все своє життя. А тепер, коли його найзаповітніші бажання здійснилися, він стане найщасливішою людиною у світі і зробить щасливою її. Для жінки головне пристрасть. Їй сподобається, якщо в звичайний будній день ти подаруєш їй квіти, їй сподобається, якщо посеред вулиці ти станеш на коліна і запропонуєш їй одружитися, їй сподобається, якщо ти почнеш дивитися дурний мексиканський серіал лише через те, що його дивиться вона. Бо це жінка. Якщо хочеш її збагнути – думай алогічно.

А головне, ти повинен думати лише про одну жінку. Найменше відволікання, найнепомітніший погляд на іншу коштуватиме тобі надто дорого. Вона може затіяти тобі скандал, може просто не звернути увагу, але і в тому і в іншому випадку, знай, вона вже шукає тобі заміну. Той хлопець, з яким одружується Меланія, вже не одноразово натякав на одруження. Але Меланія все відмовляла йому. Та її відмови не стали причиною зникнення його кохання. Він продовжував боротися за неї. А це головне. Ти повинен змиритися, що жінка не належить тобі, і що її постійно потрібно завойовувати, бо це зробить хтось інший, замість тебе.

Попередня
-= 93 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 38.

Останній коментар

Ярина 23.06.2018

Чудовий роман!


anonymous13846 14.01.2016

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


anonymous13846 12.05.2015

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


Додати коментар