Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Вампір

І раптом. . . Я став сохнути.

Так, так! Я поступово перетворююся із дужого і спритного спортсмена в ходячого скелета, обтягнутого пожовтілою шкірою. Мої очі округлилися і зробилися банькатими, вилиці повипивалися, ніс видовжився, а шия потоншала. Я дивуюся таким разючим змінам своєї атлетичної статури.

Тільки ось що дивно. На мою подругу наше кохання діє у зворотньому напрямку.

Вона ще буйніше розквітає. Якось я жартома сказав: ми з тобою спростовуємо закон сполучених посудин. Ти наповнюєшся енергією, а з мене ця енергія десь дівається.

Вона ж на мої слова не звертає жодної уваги і радіє світові, начебто він створений тільки для неї.

А ще згодом вона зробилася моїм єдиновладним повелителем. Причому, я добровільно виконую всі її забаганки і мені від цього одна приємність.

Потім запримітив: співпрацівники почали дивитися на мене з явним жалем. Вони мене шкодують! - З часом подібні метаморфози і мені стали не подобатися. Я вирішив вияснити, що все це значить. Пішов до знаменитого екстрасенса.

- Вона ні в чому не винна, - сказав той, вислухавши мої нарікання. - Вона має негативне біополе. І їй, щоб вижити, потрібен партнер із позитивною біоенергією. Тобто - донор, яким ти і є.

Мене це спантеличило. Опанувавши себе, я запитав: - І як довго маю бути отим донором? - Якщо не ти, то буде інший. Без цього вона не зможе жити.

- А я? - Ти швидко видихаєшся.

- І як це називається? - підступаю до ясновидця.

В моїй душі жевріє надія, що це помилка. Або ж шаманська вигадка, яку потрібно негайно спростувати. Та шаман продовжує вбивати цвяхи у моє вражене самолюбство.

- Такі люди, як вона, називаються вампірами, В середньовіччі їх спалювали на вогнищах, як відьом. Це явище природне, хоча його називають хворобою. Це не є хвороба. Твоя дівчина такою вродилася. Вона живиться твоїм біополем, про це не знаючи. Ти той, кого їй треба. Їй з тобою добре і вона щаслива.

- Виходить, треба втікати? - видавлюю із себе безнадійний висновок.

- Як собі хочеш. Але є вихід, - і відкрив мені свою, як він сказав, таємницю.

Я мовчки слухав, а він закінчив так: - Виконаєш і станеш, яким був, однак їй буде тяжко. Навіть дуже тяжко. Ліків для неї немає. Попереджую, як ти себе поведеш, залежить від твоєї совісті...

І я виконав його рекомендації, відкинувши докори сумління.

Через деякий час моя квітка почала в’янути. Колеги між собою перешіптувалися: певно, завагітніла. Хоча між нами була тільки щира дружба.

Відтоді, коли ми залишаємося вдвох, вона обнімає мене і просить повернутися до неї. Я ж запевняю, що нічого не трапилося, що я такий, як і був.

- Розлюбив ти мене, - повторює сумно.

А тим часом я став майже зримо відновлювати свій атлетичний стан. І це мені легко вдається. Я начебто скинув із себе пута, які не дозволяли буйствувати молодій енергії.

Якось вона сказала: - Ти став зовсім чужий, - в голосі відчувався біль, який граничить з відчаєм, - ти більше мене не любиш і я, напевно, скоро помру.

- Ні! Я зовсім не змінився! - кричу, а в самого серце болить.

Потім стрімголов лечу на вулицю.

Тепер мушу вам відкрити тайну, яку мені повідав екстрасенс.

Щоранку перед тим, як іти до праці, я обмотую себе з ніг до і олови уявною шовковою ниткою. В такий спосіб одягаю на себе невидимий кокон, який є непроникним для впливу негативної енергії із зовні.

Стоячи за рогом будинку, я, не рухаючи руками, подумки розмотав кокон і відкинув пряжу в канаву.

Повертаюся назад.

Попередня
-= 2 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 4.

Останній коментар

Julifos 13.04.2024

Can someone help how to answer a new topic ??
What am I doing wrong?
Please help.
Yours faithfully.


Jessicavm 13.04.2024

Fast link indexing providers depict a paradigm change in how we navigate the internet. Unlike traditional internet search engine indexing, which relies on web crawlers to discover and index content material over time, quickly url indexing services utilize progressive methods to expedite the process. These expert services leverage State-of-the-art algorithms and systems to index new content material Practically instantaneously, making certain that buyers have usage of the most up-to-date info at their fingertips.


ThelenTiB 03.04.2024

Коментар буде відображений після підтвердження модератором


Додати коментар