Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Збудуй своє кохання до Євро-2012

— Перевір рахунок.

А до банку він вже поїхав особисто.

Можна було б взяти трішки, потім ще трішки, але знаючи, що на рахунку сім мільйонів, – хіба можна себе обмежити? І проблема вже не в тому, скільки треба, скільки буде достатньо, а скільки душа, чиста, щира, дозволить собі вкрасти. А дозволила не багато не мало – два мільйони.

Директор, готовий оплатити щастя для доньки, зовсім забув, що вкрав державні кошти, які до копієчки перераховувалися десятки раз, і смішно було сподіватися, що недостачу у два мільйони ніхто не помітить

Приховувати від доньки те, що до його кабінету з перевіркою навідала-ся не одна інстанція, фірму прикрили і завели кримінальну справу, батько вирішив переховуючись. Насправді коли тікав, про доньку згадав в останню чергу – важливішою була власна шкура. А та чекала – поволі стікав час, відведений коханим для реалізації його запитів.

Розповісти йому те, що батько зник, означало б: з цієї миті можеш розпочинати пошуки нової смиренної виконувачки своїх бажань. Але сподіваючись, що досі може втримати його новими закупками: дрібничками від Фере чи Армані, – вона поїхала до нього додому.

Вже біля під'їзду вийшла. Та щойно зачинила дверцята, помітила коханого в автомобілі, який проїхав поряд і за кермом якого була жінка, а ще неподалік помітила дівчину, що проводжала той автомобіль таким самим поглядом.




20.IV.2010





Попередня
-= 4 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

coolbaba 18.12.2012

Перший твір, який я прочитала на цьому сайті.
Сподобалось! Цікаво!
А головне зараз тема М А Ж О Р І В дуже актуальна!


Додати коментар