Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Жінка з дітьми розлучається в суді зі своїм чоловіком, який повернувся з фронту додому і став поводитися агресивно щодо неї, бити і ображати її звинувачуючи в подружній зраді.
Оповідання про суспільство, яке не готове йти воювати і добровольців які воюють без ротації другий рік поспіль.
Оповідання про те, як учениця замість вірша "Тополя" Тараса Шевченка проспівала вчительці пісню Артема Пивоварова.
Оповідання про торгівлю медичною гуманітаркою на війні.
Оповідання про те, як у п'ятому класі моя сестра принесла гроші вчительці на похорон її чоловіка, а вчителька її замість подяки посварила за те, що гроші принесла копійками, а не банкнотами.
Дід пише мемуари про своє життя і хоче щоб його правнуки їх прочитали, але він стає жертвою дтп і папка з мемуарами зникає.
Мати сидить у лікарняній палаті біля ліжка смертельно хворого сина і дивиться як він спить, а потім приходить медсестра і повідомляє жінці що її кличе до себе лікар.
Мати вивозить свого неповнолітнього сина до Польщі рятуючи його від постановки на військовий облік.
Микола починає виготовляти у своїй квартирі дрони для ЗСУ і одного разу до нього приходить дільничний Віктор Петрович, якому сусіди поскаржилися на те, що Микола займається незаконним виробництвом зброї в себе у квартирі.
Квартирний злодій випадково потрапляє до квартири бідних пенсіонерів і збережений від побаченого уходить геть нічого не взявши.