Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Готівка врятує світ

Побачивши ще раз таку картину в салоні, вона почала вдивлятися уважніше в такі автомобілі. Вони хоч і не були дорогими – все ж таки є сенс економити, якщо доводиться платити водію, – та можливо, це головна ознака жертв старої формації. Старенька модель Форду чи Опеля, скромний піджак, без шику, та який щільно облягає опуклі форми… Щось в цьому є. Однозначно вона була десь близько до виведення нової теорії, а можливо й цілої філософії.

Далі контрольна спроба – і як цього варто було очікувати – провальна, і знову на пошук жертви, знову сафарі.


(  


Вполювати вдалося не лева, але кабанчик теж підійде. Зазвичай в машині вони були лише удвох. Навіть коли треба було звідкись її терміново забрати, а відпустити водія він не мав можливості, то все рівно чекав нагоди, аби водій кудись вийшов, і давав їй на дрібні витрати кілька тисяч. Тобто з автомобіля вона завжди виходила з готівкою. Теорія підтвердилася на практиці, і її життя поволі поверталося у звичне русло.

З'явилося багато вільного часу, який тепер не доводиться витрачати на полювання, і можна було зайнятися чимось для душі. Чи не найбільше її захоплення – косметика. Колись вона вже її рятувала, навіть стала для неї своєрідним засобом втечі від самотності. А в ідеальних стосунках з гаманцями самотність – головна проблема.

Косметика – це і можливість познайомитися з новими людьми, і можливість, в проміжках між обговоренням нового крему чи пудри, поговорити про своє жіноче. Бо ж косметика – єдине, що об'єднує жінок різного віку, статусу, достатку.

Нових клієнток навмисно вона ніколи не шукала, розповсюджувала косметику серед своїх знайомих, подружок, були такі, що постійно щось замовляли. Та якось на вулиці вона побачила жінку, досить гарну, років сорока, а на її обличчі ні грама косметики. Лиш на губах можна було розгледіти залишки якоїсь помади, нанесеної ще зранку, та до обіду вона вся вже розлізлася по куточках губ, де-не-де застрягла у їхніх складочках.

Попередня
-= 2 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!