Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Кобзар 2000. Soft

- Доброго ранку, - кволо промимрив я, визираючи з-під примружених повік.

Вона стояла біля ліжка, вдягнута у ту саму спідницю та кофтину, що ми вчора їздили на пляж… Зачекайте, як це так? Вона ж лишилася там, геть без одягу, одяг повинен лежати в кріслі, як учора поклав. Швидко роззирнувшись по кімнаті, я не побачив нічого, крім своїх речей. Ні, вона, значить, прийшла сюди раніше і вдяглася, а… а зачекайте, у чому вона прийшла, хіба гола? І через весь острів сюди діставалася теж так? Я уявив собі цю картину і відчув, що збуджуюсь. Вона не відривала від мене погляду. Мабуть-таки, я справляв кумедне враження. Сфокусувавши погляд у великому дзеркалі навпроти, я зрозумів, що насправді враження повинно бути ще кумеднішим, тому що уві сні я розкрився і от тепер сидів перед нею так, як виліз вчора з басейну, тобто абсолютно голим, разом із своїм збудженням. Що було робити? І я зробив єдине, що лишалося - поклав руку на її стегно та посунув угору, під спідницю.

Потім ми лежали в ліжку і пили каву, яку я зварив, щоби запити повну розгубленість, яка опанувала душу.

Треба сказати, що після сексу вогонь в її очах дещо згас, я і раніше це помічав, все-таки відьми мають дуже велику сексуальну складову, і виходить все це у них непогано, принаймні рідко таке зустрінеш серед звичайних жінок. Якби не те, що вони відьми, з ними можна було б мати справу. Але що поробиш - нечисть вона і є нечисть, і від неї треба звільнити світ. Тільки тоді настане всеохоплююча гармонія, а може, і не настане, але їх все одно треба знищити, і цю в першу чергу.

Так я вже думав, коли висьорбав півчашки кави. В голові трохи прочистилося, в душі теж. Дівчина мовчки смакувала каву, і раптом я зрозумів, що вона не сказала мені жодного слова - ні до того, ні після, ні під час. Щоправда, я теж, крім “доброго ранку” та кількох стогонів, нічого путнього не сформулював, але я чоловік, а для жінки така поведінка не є природною.

- Ти чого мовчиш?

- Так, - здвигнула плечима вона і, відставивши філіжанку, підвелася та почала повільно вдягатися, неначе зробила все, для чого приходила.

Я спостерігав за нею, не відводячи очей. І тільки осмикнувши спідницю та одягнувши свої чорні окуляри, вона раптом замислилась на хвилинку і сказала:

- У мене напарниця загинула. Вночі знайшли в океані. Руки зв’язані. Нам сказали не повідомляти туристів, але тобі не сказати я не змогла.

Вона дивилася на мене, і навіть крізь окуляри відчувався пекельний вогонь. Щоби не виказати себе, довелося знову упустити чашку на підлогу, тільки цього разу вона не розбилася.

- Ви… були подруги? - спитав я, лазячи рачки попід ліжком і ховаючись там від пекучого погляду.

- А куди діватися? Нас тут усього тільки двоє було.

- Жаль.

Я обережно визирнув з-за своєї схованки. Тетяна стояла на порозі. Мабуть, мій “жаль” справив не те враження, тому що, постоявши ще хвилинку, наче думаючи про щось, дівчина мовчки вийшла з номера.

Чесно кажучи, мені попустило. Ну уявіть собі - лишаю вчора саму на березі за двадцять кілометрів, без одягу, так мало того, що вона дістається до готелю, так ще й до мого номера, пече мене своїми очима і на солодке заявляє, що її подругу, яку я задавив три дні тому, знайшли. Господи, це ж дійсно лише три дні минуло, а таке враження, що два роки - стільки встиг передумати та пережити за цей час. Я довго сидів на ліжку з порожньою чашкою в руках, намагаючись до ладу вкласти цю купу думок у своїй маленькій голові. Скільки живу, вперше така історія, щоби вовтузитись з відьмою кілька днів, і вперше є небезпека справжнього провалу. Не вистачало тільки, щоби мене взяли. Бо ж поліції не поясниш, що вона відьма, у них тут хоч і була інквізиція, але дуже давно. І тому єдиний вихід - вбити її, і вбити так, щоб ніхто не дочепився, щоб нещасний випадок, і бажано при свідках, а тоді вже з полегкістю зітхати, хоч яка там, в біса, полегкість, звідсіля б п’ятами накивати якнайшвидше - ото була б полегкість. Я так просидів не одну годину, поки нарешті в голові почав складатися план, але тут раптом двері відчинилися, впускаючи добрячий оберемок денного світла, а з ним разом увійшла Тетяна, перевдягнута у свіжий одяг і навіть з усмішкою на обличчі. Я теж посміхнувся їй назустріч, відверто радіючи, бо план мій в одну мить склався, наче пазл, в одну картинку. І в центрі її стояла машина, я ховав одним ударом всі кінці, позбувався головного доказу, і головного свідка, і взагалі все це було геніально.

- Ви ще не вдяглися? - сплеснула руками дівчина. - Ми їдемо на вулкани, а туди голих не пускають.

- Ми їдемо на вулкани? - вона начебто читала мої думки.

Попередня
-= 31 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!