Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > "Hysterical literature"

""Hysterical literature"" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 23.08.2022

"Hysterical literature"

       Хто з вас не чув про американського фотографа, фільммейкера та письменника на ім'я Clayton Cubitt? Він досить відомий своїми екстравагантними експериментами. Пару років тому Clayton Cubitt сфотографував сучасних американських моделей у одязі скінхедів 60-х років ХХ-сторіччя.

А от  десять років тому він поставив дуже цікавий літературний експеримент з еротичного читання книг гарними дівчатами, які в цей момент відчували сильне збудження від закріпленного вібратора в трусиках з дистанційним керуванням зі смартфона через Bluetooth. Людина, яка керувала роботою вібратора зі смартфона сиділа в сусідньому приміщенні і грала з налаштуваннями вібратора, то посилюючи, то зменшуючи рівень вібрації, створюючи штучні "перешкоди" для читання книг дівчатами, які зусиллями волі долаючи сильне збудження від вібратора, намагалися безперервно читати текст книги і вникнути у його зміст. Врешті-решт багато дівчат здавались не дочитавши запропоновані їм оператором відео кілька сторінок тексту книги до кінця і відклавши книгу в бік "кінчали" бурхливим оргазмом, але деякі з них змогли впоратися зі своїм непростим завданням. "Бідолашні дівчата" винести такі "тортури" насолодою хоча насправді багато з них в кінці цього літературного експерименту виглядали досить щасливими і ніби "світилися" від щастя.

Експеримент еротичного читання вчить справлятися зі своєю фізіологією та концентруватися на своїй головній меті читання книги. Цей незвичайний експеримент "hysterical literature" фотографа Claytonа Cubittа отримав 10 млн. переглядів по всьому світу і був повторений у різних країнах світу і в тому числі і в Росії під назвою "літературний оргазм". PS. Дуже було б цікаво зробити українську версію цього експерименту "hysterical literature", тільки окрім дівчат спробувати ще й на хлопцях, а також спробувати замінити читання книг на вирішення математичних, економічних та логічних завдань. Ідея дуже цікава. Цей експеримент свого роду двобій між розумом та фізіологією людини. Нижче подаю відео одного з таких відвертих експериментів з еротичного читання книг дівчатами американського фотографа, фільммейкера та письменника Claytonа Cubittа. Подивіться лише яка приємна усмішка у дівчини яка читає книгу в кінці відео!

Приємного всім перегляду:)


https://youtu.be/PQuT-Xfyk3o

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!