Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Біографія Наталі Горлиці

"Біографія Наталі Горлиці" - оповідання від Admin опубліковано 11.03.2011

Доброго дня!

Я пишу зі шкільних років. У 10 класі, коли мені було 15 років я почала вже систематично друкуватися в пресі. Любов до творчості та літератури мені надав мій батько, який все життя працює журналістом, а також видає свої книжки.

Я брала участь у різних літературних конкурсах. Так у 2009 році стала лауреатом третьої премії на всеукраїнському літературному конкурсі "Витоки", який організовувала Острозька Академія. Свої твори я не видавала окремим виданням, але маю декілька збірників творів, серед яких є й мої твори. Зараз я працюю журналістом у журнал "angel" та мрію про видання своїх творів окремою збіркою. Я не пишу великі за обсягом твори. Мені подобаються невеликі новели чи оповідання з глибоким змістом. Твори намагаюся писати хоча б один за тиждень. Інод більше, якщо вистачає часу.

Поняття "натхнення" - досить розмите. Я беру свої твори з життя. Спостерігаю, міркую, а потім виливаю все це на папір.

Побажати хочу письменникам ніколи не зраджувати своєї літератури. У вас є влада над словом. Тож, використовуйте її мудро. Нехай ваші твори приносять у серця людей промінь надії, а не жахи та розчарування! Споконвіку література існувала заради справедливості та людської душї! Тож, не губіть людей своїм словом!

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!