Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > "Як зібрати гроші на ремонт покрівлі даху монастиря ?"

""Як зібрати гроші на ремонт покрівлі даху монастиря ?"" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 18.08.2022

"Як зібрати гроші на ремонт покрівлі даху монастиря ?"

   Ця курйозна та водночас сумна історія відбулася в Італії в маленькому містечку з німецькою назвою Клаузен, або Кьюза, як інакше називають його італійці в Південному Тиролі в 2021 році. Там існує чи вірніше сказати раніше існував (зараз його вже зачинили) жіночий бенедектинський монастир Клостер Себен, заснований ченцями-бенедектинцями ще в XVII столітті на горі Себенер Берг. Будівлю монастиря було зведено ближче до кінця XVII століття на руїнах середньовічного єпископського замку. Проста монастирська церква – робота архітектора Джованні Баттіста Делая зі Скарії. У 1699-му році монастир було перетворено на абатство Себен. Близько 1890 року у монастирі проводилися ремонтні роботи з одночасним розширенням монастиря.

У 1974 році абатство Себен увійшло до складу Бойронської бенедиктинської конгрегації, що налічує 9 чоловічих та 9 жіночих монастирів в Австрії, Німеччині, Данії та Італії. Протягом більш ніж трьохсотрічної історії свого існування монастир Клостер Себен неодноразово переживав важкі часи, але його громада завжди зберігалася.

Його чинна настоятелька керуюча діяльністю монастиря з 1996 року Марія Ансілла Хохенеггер завжди дбала про те, щоб зберегти автентичний зовнішній вигляд монастиря Клостер Себен, і дуже переживала з приводу того, що мізерне фінансування монастиря не дозволяло зробити його повний капітальний ремонт. Коштів на ремонт монастиря як завжди не вистачало і громада з цією метою збирала пожертвування з іноземних туристів, які зрідка приїжджали на екскурсію до монастиря Клостер Себен. Одного разу на екскурсію до монастиря Клостер Себен спеціально з Риму приїхав депутат італійського парламенту, багатий підприємець та меценат сучасного мистецтва Вінсенте Аллегро.

Він ввічливо попросив настоятельку Марію Ансіллу Хохенеггер особисто провести його територією монастиря Клостер Себен і все йому показати. Не в змозі відмовити такій впливовій персоні настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер погодилася зробити йому особисту екскурсію територією монастиря Клостер Себен.

Він пройшовся по території монастиря, зазирнув у всі приміщення і навіть піднявся сходами на горище, зазначивши про себе, що монастир Клостер Себен потребує капітального ремонту, у його кам'яних стінах утворилися глибокі тріщини, дах тече, а крокви в місцях протікання даху сильно підгнили і це загрожує в найближчому майбутньому обвалом даху, якщо не зробити термінового ремонту покрівлі із частковою заміною підгнилих крокв. Подякувавши настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер за екскурсію Вінсенте Аллегро дав їй свою візитку і сказав їй звертатися до нього у будь-який час, якщо їй знадобиться якась допомога від нього. Настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер, як належить у свою чергу подякувала йому за надану їм високу честь приймати його у себе у монастирі Клостер Себен. Вона прийняла з рук Вінсенте Аллегро візитку і ввічливо проводила його до машини з особистим водієм. Настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер поклала його візитку собі в шухляду столу і через нетривалий час зовсім забула про неї. Через півроку після візиту Вінсенте Аллегро до монастиря Клостер Себен після сильного урагану, що раптово обрушився на південь Італії, була серйозно пошкоджена покрівля даху монастиря Клостер Себен. У відчаї настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер звернулася до єпископа за фінансовою допомогою у терміновому ремонті покрівлі даху монастиря Клостер Себен, але єпископ відмовив їй у допомозі пославшись на гостру нестачу грошей. Засмучена своєю невдалою розмовою з єпископом настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер раптово згадала про візитку, яку півроку тому дав їй депутат італійського парламенту, багатий підприємець і меценат сучасного мистецтва Вінсенте Аллегро під час свого візиту до монастиря Клостер Себен, і після тривалих пошуків знайшовши її в шухляді свого столу, зателефонувала йому за вказаним на візитці номером мобільного телефону. Вінсенте Аллегро взяв слухавку мобільного телефону після третього гудка. Це вас турбує настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер представилася вона Вінсенте Аллегро.

Так, Маріє, я вас чудово пам'ятаю відповів їй Вінсенте Аллегро. Настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер коротко розповіла Вінсенте Аллегро суть своєї справи і замовкла чекаючи від нього відповіді на її прохання фінансово допомогти з ремонтом пошкодженої ураганом покрівлі даху монастиря Клостер Себен.

Добре, Маріє, я погоджуюсь дати вам необхідні гроші на ремонт покрівлі даху монастиря, але тільки за однієї умови відповів їй він після короткої паузи. Якої саме умови обережно запитала в нього настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Коли я був півроку тому у вашому монастирі Клостер Себен на екскурсії, я бачив у вас кілька молодих, гарних дівчат-черниць і я хочу зробити собі спеціальний календар з ними сказав їй Вінсенте Аллегро. Щось я не зовсім розумію вас, відповіла йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Я хочу зробити настінний еротичний календар з дівчатами-черницями з вашого монастиря Клостер Себен і повісити його собі на стіні в спальні, щоб я міг прокинувшись вранці на нього дивитися, відповів їй Вінсенте Аллегро. Ви мерзотник і збоченець, якщо всерйоз пропонуєте мені це різко відповіла йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Можливо і так, але у мене є гроші і можливість вам допомогти відповів їй Вінсенте Аллегро. Маріє, не відмовляйтеся від моєї допомоги, адже вам терміново потрібні гроші, а крім мене вам їх ніхто не дасть сказав настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер Вінсенте Аллегро. Я вже звернулася до єпископа за фінансовою допомогою, різко відповіла йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. До єпископа за фінансовою допомогою розсміявся у відповідь Вінсенте Аллегро. Цей старий жмот не дасть вам жодної копійки на ремонт покрівлі даху монастиря Клостер Себен відповів їй Вінсенте Аллегро. Я єдина знайома вам людина з грошима, яка може вам реально допомогти з ремонтом покрівлі даху монастиря Клостер Себен, відповів настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер Вінсенте Аллегро. Маріє, я вам від щирого серця пропоную свою допомогу, не відкидайте її, а краще подумайте як слід над моєю діловою пропозицією сказав їй спокійним голосом Вінсенте Аллегро. Мені не потрібна ваша допомога, отримана від вас такою великою ціною, обурено відповіла йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер і в гніві кинула телефонну слухавку. Але проблема ремонту пошкодженої ураганом покрівлі даху монастиря Клостер Себен, як і раніше, гостро стояла перед нею і настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер чудово розуміла, що фінансової допомоги їй чекати немає від кого. Старий єпископ жадібний до грошей вочевидь не збирався їй допомагати, а власних накопичень, доходів від продажу овочів з підсобного господарства і зібраних пожертв від іноземних туристів не вистачало для ремонту покрівлі даху монастиря. Через пару днів настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер згнітивши серце набрала номер мобільного телефону на візитці і знову зателефонувала до Вінсенте Аллегро.

Ви Маріє, добре подумали над моєю діловою пропозицією спокійним голосом запитав у неї Вінсенте Аллегро.

Я подумала і я згодна прийняти вашу ділову пропозицію, але я маю свої умови сказала йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Які саме умови ви мені виставляєте запитав у неї з цікавістю Вінсенте Аллегро. Цей ваш еротичний календар з черницями не повинен бути опублікований у широкому доступі в ЗМІ та в мережі інтернет - це перша моя умова, жодної порнографії під час проведення фотосесії з черницями - це моя друга умова і я хочу одразу отримати від вас аванс у розмірі 50% від суми необхідної на ремонт покрівлі даху монастиря Клостер Себен і це моя третя та остання умова відповіла йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Добре, я згоден на всі ваші умови подумавши відповів їй Вінсенте Аллегро. Тоді по руках сказала йому настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер. Так, по руках відповів їй з подивом Вінсенте Аллегро. Ви знаєте, ви мені Маріє, починаєте подобатися своїм тверезим діловим підходом до ситуації відповів він настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер. А хіба я маю вибір запитала у нього настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Маріє, вибір у людини завжди є, просто не завжди людина готова зробити крок на зустріч і свідомо прийняти цей вибір відповів їй Вінсенте Аллегро. Отже, де і коли проходитиме ця фотосесія запитала у нього по-діловому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Я думаю, що завтра вранці я приїду з Риму до вас до монастиря Клостер Себен з фотографом з журналу "Playboy" Карло Романо, а ви люб'язно виділите мені підходяще приміщення для проведення фотозйомок, відповів їй Вінсенте Аллегро. Добре, я виділю вам приміщення для фотозйомок, ваша фотосесія з черницями проходитиме всередині у правому крилі в непошкодженій ураганом частині монастиря Клостер Себен сказала Вінсенте Аллегро настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Попрощавшись із ним настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер поклала телефонну слухавку. У неї було дуже важко на душі, але її серце зігрівала думка, що вона робить це заради богоугодної справи, щоб відремонтувати пошкоджену ураганом покрівлю даху монастиря Клостер Себен. Цілу ніч потім настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер не зімкнула очей тому, що її мучили сумніви чи правильно вона вчинила погодившись на ділову пропозицію Вінсенте Аллегро, чи не продала вона душу дияволові за ці кляті гроші. Наступного ранку о 8 годині до воріт монастиря Клостер Себен під'їхала машина, з якої вийшов Вінсенте Аллегро в супроводі фотографа журналу "Playboy" Карло Романо. Водій машини з міркувань безпеки залишився сидіти за кермом. Ну ось ми і на місці сказав Вінсенте Аллегро звертаючись до фотографа журналу "Playboy" Карло Романо. Здрастуйте настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер сказав їй вклонившись Вінсенте Аллегро. Мені дуже приємно, що ви вийшли зустріти нас біля воріт монастиря сказав настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер Вінсенте Аллегро. Вона мовчки подивилася на нього і нічого не відповіла йому у відповідь. Знайомтеся Маріє, це відомий фотограф Карло Романо, він робить фотографії для модних глянцевих журналів "Playboy, "Vogue", "Glamour", "Elle", "GQ", "Arena", "Sports Illustrated", "Vanity Fair" та інших, сказав їй Вінсенте Аллегро зробивши вигляд що він зовсім не образився на неї за те що вона промовчала. Добрий день, Маріє, сказав їй вклонившись фотограф "Playboy'" Карло Романо. Добрий день, відповіла йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Ну що ж, підемо в праве крило монастиря, там якраз уціліла покрівля даху після урагану по-діловому сказала звертаючись до Вінсенте Аллегро настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Ходімо відповів їй Вінсенте Аллегро. Настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер пішла першою ведучи за собою Вінсенте Аллегро та фотографа журналу "Playboy" Карло Романо. Вони увійшли до приміщення монастиря та пройшли до вівтаря. Ось це приміщення може бути використане вами для фотозйомок, тому що тут вціліла покрівля даху після урагану сказала звертаючись до фотографа журналу "Playboy" Карло Романо настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Зараз я покличу черниць сказала звертаючись до них Марія Ансілла Хохенеггер і вийшла з приміщення у бічні двері. Подумати тільки, що стіни цього старого монастиря пам'ятають останні триста років історії християнства, суцільної, кривавої історії воєн, людських пристрастей і пороків сказав вголос фотограф "Playboy" Карло Романо з цікавістю оглядаючи склепінну стелю і стіни усі розмальовані фресками. Хм, внутрішне оздоблення приміщень цього старого монастиря нагадує мені еротичні фільми про суворих ззовні черниць одержимих внутрішніми пристрастями, які я колись дивився по супутниковому телебаченню відомих режисерів Валеріана Боровчика, Пола Верховена, Дага Кемпбелла, Джефа Бейна сказав йому Вінсенте Аллегро. Так, є певна схожість відповів йому фотограф "Playboy" Карло Романо дістаючи зі свого наплічного рюкзака професійний фотоапарат, знімний об'єктив і набір світлових фільтрів. Через десять хвилин до них разом із черницями повернулася настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер. Ось всі мої черниці перед вами, вибирайте з них для зйомок, кого ви хочете сказала звертаючись до фотографа "Playboy" Карло Романо настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер.

Фотограф "Playboy" Карло Романо виставив перед собою 15 черниць і вибрав з них 4 наймолодших та найсимпатичніших. Можете йти суворо сказала решті 11 черниць настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер і вони покірно вийшли одна за одною із приміщення. Що нам потрібно буде зробити запитала з тривогою одна з 4 черниць, що залишилися, на ім'я Джулія. Робитимете, те що скаже вам фотограф Карло Романо відповіла їй настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Фотограф "Playboy" Карло Романо дістав зі свого рюкзака блиск для губ та маленьке дзеркальце та попросив черницю Джулію нафарбувати губи. Вона розгублено озирнулася на настоятельку монастиря Марію Ансіллу Хохенеггер шукаючи у неї моральної підтримки. Та зустрівшись із Джулією поглядом мовчки кивнула їй головою у відповідь. Покірно взявши з рук фотографа "Playboy" Карло Романо блиск для губ і маленьке дзеркальце вона почала фарбувати собі губи. Ех, блідувата дівчина, зараз би сюди гарного візажиста, який би наніс трохи тонального крему їй на обличчя і надав би її обличчю більш здорового, засмаглого вигляду скрушно сказав вголос фотограф "Playboy" Карло Романо. Я не хотів посвячувати багато людей у ​​свої плани і тому привіз сюди до монастиря вас одного різко відповів йому Вінсенте Аллегро. Зрозуміло, відповів йому глибоко зітхнувши фотограф "Playboy" Карло Романо. А може, зробимо чорно-білі фотографії "під старовину" запитав у Вінсенте Аллегро фотограф "Playboy" Карло Романо. Тоді блідість обличчя дівчини на чорно-білих фотографіях не буде так сильно впадати у вічі сказав фотограф "Playboy" Карло Романо звертаючись до Вінсенте Аллегро.

А навіщо тоді ви використовуєте блиск для губ з подивом запитав у нього Вінсенте Аллегро. Цей блиск для губ виділятиметься на тлі блідого обличчя дівчини і підкреслюватиме її пухкі прекрасної форми губи відповів йому фотограф "Playboy" Карло Романо. Ну добре, ви фотограф-професіонал, робіть як ви вважаєте за потрібне відповів йому Вінсенте Аллегро. Фотограф "Playboy" Карло Романо попросив черницю Джулію взяти в руки чотки з хрестиком і заплющивши очі зобразити на обличчі "релігійний екстаз". Він почав наводити на неї об'єктив свого фотоапарата, а потім різко зупинився. Ну, хто ж так молитися Богу? У вас зараз вираз обличчя такий кислий, наче ви тільки що з'їли цілий лимон без цукру роздратовано сказав він звертаючись до черниці Джулії. А який мені треба зробити вираз обличчя з подивом запитала у нього черниця Джулія розплющивши свої прекрасні карі очі. Якщо ви з таким виразом обличчя по кілька разів на день молитеся Богу, то не дивно, що він не поспішає виконувати ваші до нього прохання, різко відповів їй фотограф "Playboy" Карло Романо. Ви повинні зобразити на своєму обличчі " безмежну радість від спілкування з Богом" відповів черниці Джулії фотограф "Playboy" Карло Романо. "Радість від спілкування з Богом" перепитала у нього з подивом черниця Джулія. Ну, так "невимовний захват", "душевне піднесення", "екстаз", "катарсис", "енергетичний оргазм" нарешті сказав їй фотограф "Playboy" Карло Романо. "Енергетичний оргазм" з подивом перепитала в нього черниця Джулія. Ви коли-небудь будучи підлітком коли ще не були черницею, займалися мастурбацією прямо запитав у черниці Джулії фотограф "Playboy" Карло Романо. У відповідь черниця Джулія різко почервоніла від сорому і її гарне обличчя набуло кольору очищеного червоного буряку. Що за вульгарні запитання ви ставите черниці Джулії закричала на фотографа "Playboy" Карло Романо настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Хтось із молодих черниць тихо засміявся. Я бачу по виразу вашого обличчя, що вам знайоме це відчуття екстазу, який виникає в момент оргазму, коли хвиля задоволення просто виливається з вас назовні, і ви не в силах контролювати свої емоції сказав звертаючись до черниці Джулії фотограф "Playboy" Карло Романо. Я дуже прошу вас, згадайте ці приємні відчуття, закрийте будь-ласка очі та зобразіть ці емоції безмежного задоволення на своєму обличчі сказав їй фотограф "Playboy" Карло Романо. Черниця Джулія заплющила очі і спробувала зобразити на своєму обличчі "релігійний екстаз".

Фотограф "Playboy" Карло Романо навів на неї об'єктив фотоапарата і зробив декілька фото.

А тепер покажіть мені, як ви "з почуттям" цілуєте розп'яття Ісуса Христа, сказав їй фотограф "Playboy" Карло Романо і почав робити фото. Він зробив кілька фотографій черниці Джулії, що пристрасно цілувала розп'яття Ісуса Христа.

Відклавши фотоапарат убік фотограф Карло Романо поліз у свій рюкзак і діставши звідти зв'язку бананів відірвав один і запропонував черниці Джулії сісти зверху на вівтар та взяти банан у праву руку.

Так, а тепер Джулія візьміть банан очистіть його від шкірки і покажіть мені як ви його їсте маленькими шматочками відверто дивлячись прямо у об'єктив мого фотоапарата сказав звертаючись до неї фотограф "Playboy" Карло Романо. Черниця Джулія подивившись на настоятельку Марію Ансіллу Хохенеггер і отримавши від неї необхідну моральну підтримку слухняно сіла на вівтар і, взявши в праву руку банан, почала його очищати від шкірки. Очистивши кінчик банана, вона взяла його в рот і почала його повільно відкушувати по маленькому шматочку дивлячись в об'єктив фотоапарата. Ось так прямо на мене в об'єктив дивіться казав їй фотограф "Playboy" Карло Романо знімаючи її фотоапаратом. Після цього фотограф "Playboy" Карло Романо закінчив фотосесію з черницею Джулією та запросив на фотосесію наступну черницю на ім'я Бенедетта. Він теж змусив її як перед цим черницю Джулію, нафарбувати губи блиском для губ і сфотографував її пронизливо гарною, стоячою на колінах перед вівтарем у ревній молитві Богу. Потім фотограф "Playboy" Карло Романо дав черниці Бенедетті в руку запалену цигарку і попросив її прийняти невимушену позу біля вівтаря, ніби вона спирається однією лівою рукою на вівтар і палить цигарку. Потім фотограф "Playboy" Карло Романо дістав із свого рюкзака чорний пластмасовий пістолет схожий ззовні на знаменитий Colt 1911 та 

сфотографував черницю Бенедетту, в позі стрілка ніби вона примружившись цілиться прямо в об'єктив фотоапарата із пластикового пістолета на витягнутій правій руці. Після цього фотограф Playboy Карло Романо запросив на фотосесію наступну черницю на ім'я Аньезе. Він також змусив її нафарбувати губи блиском для губ. Після цього фотограф "Playboy" Карло Романо попросив її взяти в руку запалену свічку і сфотографував її зі свічкою в руці перед вівтарем в ревній молитві Богу зі сльозами на очах. Потім він люб'язно попросив настоятельку Марію Ансіллу Хохенеггер принести чашу для причастя та графин із вином. Фотограф "Playboy" Карло Романо ввічливо попросив настоятельку Марію Ансіллу Хохенеггер налити з графину трохи вина в чашу для причастя і попросив черницю Аньезе взяти в руки чашу для причастя і зробити вигляд ніби вона п'є вино з чаші і сфотографував її в цей момент із чашею для причастя в руці. Після цього фотограф "Playboy" Карло Романо запросив на фотосесію останню із 4 черниць на ім'я Агата. Як і попередніх черниць до цього, він змусив черницю Агату нафарбувати губи блиском для губ і сфотографував її біля вівтаря, тримаючою біблію в одній руці, а чотки в іншій руці, в ревній молитві Богу з непокірною пасмою хвилястого чорного волосся, яка пробивалася з-під чорної хустки на голові. 

Фотограф "Playboy" Карло Романо відклавши фотоапарат убік, поліз до свого рюкзака і дістав звідти останній номер журналу "Vogue" для якого він робив фото. Він розкрив і простягнув цей номер журналу "Vogue" черниці Агаті і попросив її сісти на вівтар роблячи вигляд ніби вона уважно читає та з цікавістю розглядає картинки з відвертими жіночими сукнями в журналі. Монахиня Агата кинувши стурбований погляд на настоятельку Марію Ансіллу Хохенеггер і отримавши від неї моральну підтримку, слухняно взяла з рук фотографа "Playboy" Карло Романо розкритий на сторінці з жіночими сукнями журнал "Vogue" і сіла на вівтар. 

А тепер сидячи на вівтарі прийміть невимушену позу поклавши нога на ногу і підтягніть поли своєї довгої ряси, щоб трохи відкрити коліна сказав їй фотограф "Playboy" Карло Романо.

Стурбована черниця Агата знову кинула свій погляд на настоятельку Марію Ансіллу Хохенеггер і та мовчки кивнула їй на знак моральної підтримки.

Черниця Агата сидячи на вівтарі в невимушеній позі поклала ногу на ногу і підтягла поли своєї довгої ряси до середини коліна. Фотограф "Playboy" Карло Романо задоволено кивнув їй та почав робити фото...

Все, це вже остання моя фотографія сказав їй фотограф "Playboy" Карло Романо закінчивши зйомку і ховаючи свій дорогий фотоапарат в рюкзак. Я скину фотографії на комп'ютер, попрацюю з ними у програмі Photoshop, покажу вам що в мене вийшло з фотографіями, а потім ви виберете з них найцікавіші фотографії на ваш погляд, і я як і обіцяв надрукую вам настінний календар сказав фотограф "Playboy" Карло Романо звертаючись до Вінсенте Аллегро. Добре відповів йому Вінсенте Аллегро. Ну все, ми вже закінчили фотосесію і вже йдемо звідси сказав фотограф "Playboy" Карло Романо звертаючись до настоятельки Марії Ансілли Хохенеггер. Стривайте, сказала настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер звертаючись до Вінсенте Аллегро. Ви пам'ятаєте, що ви мені пообіцяли, що про цей еротичний відвертий календар з черницями ніхто зі сторонніх людей не повинен знати сказала йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Так, все так і буде відповів їй Вінсенте Аллегро. Вам немає про що хвилюватися Маріє, я живу на своїй розкішній віллі сам-один, 3 роки як розлучений з дружиною, мої маленькі діти живуть разом з моєю колишньою дружиною і крім моєї прислуги та озброєної охорони в моєму будинку більше нікого стороннього немає, а я їм гарно плачу, щоб не патякали зайвого,  вони цінують своє місце роботи в мене  і добре вміють зберігати мої секрети відповів настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер Вінсенте Аллегро. До речі, щодо грошей, я вчора ввечері переказав 50% необхідної вам суми грошей на ремонт покрівлі даху монастиря Клостер Себен на відкритий на ваше ім'я рахунок у банку сказав їй Вінсенте Аллегро. Решту суми я вам вишлю на банківський рахунок найближчим часом, як тільки отримаю свій надрукований настінний календар з черницями з друкарні, сказав настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер Вінсенте Аллегро. Ви ж не обдурите мене і виплатите мені решту суми грошей запитала в нього настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Ні, я вас не обдурю, я завжди повертаю свої борги серйозно відповів їй Вінсенте Аллегро. Настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер відпустивши 4 черниць, що брали участь у фотосесії, пішла проводити Вінсенте Аллегро і фотографа "Playboy" Карло Романо до машини, в якій сидячи за кермом на самоті нудьгував водій. Все буде добре, Маріє, ви не хвилюйтеся сказав настоятельці Марії Ансіллі Хохенеггер Вінсенте Аллегро сідаючи разом з фотографом "Playboy" Карло Романо на заднє сидіння свого розкішного Мерседеса і захлопнувши задні двері автомобіля поїхав геть. Наступного дня рано вранці настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер пішла в банк, щоб зняти з банківського рахунку гроші, надіслані їй Вінсенте Аллегро в якості авансу на ремонт покрівлі даху монастиря Клостер Себен. У той момент, коли вже настала її черга підходити до каси банку, їй на мобільний телефон зателефонував розсерджений єпископ. Що це таке за неподобство ви робите Маріє у мене за спиною, голосно закричав він у слухавку. Про що це ви кажете одразу ж розгубилася його різким тоном настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер. А ніби ви не знаєте, Маріє, голосно кричав на неї єпископ. Мені черниця Джулія щойно подзвонила і все чесно розповіла про те, що у вас у монастирі Клостер Себен вчора проводилася непристойна, еротична фотосесія за участю черниць кричав на настоятельку монастиря Марію Ансіллу Хохенеггер єпископ. Там не було нічого непристойного, усі черниці були одягнені в ряси, ніякої порнографії виправдовуючись сказала йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. А нафарбовані губи у черниць, а огидні вульгарні фотографії черниці Джулії із надкушеним бананом нібито символізуючим фалос, а ці хайпові фотографії черниці Бенедетти  із іграшковим пістолетом у руці, а ця мерзенна імітація черницею Аньезе процесу причастя на фотографіях - це все святотатство і блюзнірство, наруга над істинною католицькою вірою кричав на настоятельку монастиря Марію Ансіллу Хохенеггер єпископ. Ви все неправильно зрозуміли це була така гра відповіла йому настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер.

Ви мене схоже за повного ідіота тримаєте Маріє, голосно кричав на настоятельку монастиря Марію Ансіллу Хохенеггер єпископ.

Ви Маріє, повинні негайно повернути назад гроші, які вам виплатив Вінсенте Аллегро за цю так звану фотосесію, голосно кричав на настоятельку монастиря Марію Ансіллу Хохенеггер єпископ. Але ж я хотіла використати ці гроші для ремонту пошкодженої ураганом покрівлі даху монастиря Клостер Себен відповіла йому збентежена настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. В цьому більше немає потреби, ви більше не настоятелька монастиря, я сьогодні вирішив зачинити монастир Клостер Себен старі стіни якого ви зганьбили відвертою фотосесією за участю черниць і перевести всіх черниць звідти до інших монастирів різко відповів їй єпископ. Але навіщо це робити з подивом запитала в нього настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер. Тому що монастир Клостер Себен дорого утримувати, а туристів його відвідує за рік дуже мало, тому немає жодного сенсу витрачати на його ремонт гроші різко відповів їй єпископ. Ви мене зрозуміли Маріє, ви повинні негайно зателефонувати Вінсенте Аллегро, вибачиться перед ним, повернути йому гроші, які він вам дав за цю непристойну фотосесію і вмовити його знищити всі непристойні фотографії черниць  роздратовано сказав настоятельці монастиря Марії Ансіллі Хохенеггер єпископ. Так, я вас зрозуміла і сьогодні ж зателефоную Вінсенте Аллегро, щоб повернути йому назад гроші, смиренно відповіла єпископу настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер. Єпископ роздратовано кинув слухавку мобільного телефону, навіть не попрощавшись з нею. З тяжким серцем настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер набрала номер мобільного телефону Вінсенте Аллегро. Так, слухаю вас пролунав у слухавці телефону його бадьорий голос. Це вас турбує настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер, сказала йому вона. Так, я вас відразу впізнав Маріє по голосу відповів їй він. Щось трапилося Маріє, запитав у неї з занепокоєнням в голосі Вінсенте Аллегро.

Я хочу повернути вам гроші, які ви мені прислали як аванс за ремонт покрівлі даху монастиря Клостер Себен сказала йому настоятелька монастиря Марія Ансілла Хохенеггер. А чому ви вирішили мені їх повернути назад спитав у неї з занепокоєнням в голосі Вінсенте Аллегро. Єпископ сьогодні прийняв рішення зачинити монастир Клостер Себен і перевести всіх черниць до інших монастирів, і я вже більше не настоятелька монастиря відповіла йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Мені дуже шкода, глибоко зітхнувши, відповів їй свої співчуття Вінсенте Аллегро. Я вам поверну назад гроші, які ви мені вчора переслали на відкритий на моє ім'я банківський рахунок, сказала йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер.

Так, і ще у мене до вас велике прохання будь-ласка знищіть ті фотографії з черницями, які ви робили вчора в нашому монастирі Клостер Себен сказала Вінсенте Аллегро настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Цих фотографій в мене немає, вони зараз у фотографа "Playboy" Карло Романо, він їх обробляє на комп'ютері у програмі Photoshop для друку настінного календаря для мене відповів їй Вінсенте Аллегро. Ви зателефонуйте фотографу Карло Романо і попросіть його будь-ласка, щоб він їх усі знищив сказала Вінсенте Аллегро настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер. Скажу йому обов'язково, дякую вам за повернення мені грошей, вибачте Маріє, я зараз не можу довго з вами говорити, бо бізнес, невідкладні справи самі розумієте відповів їй Вінсенте Аллегро. Так, я вас прекрасно розумію, до побачення сказала йому настоятелька Марія Ансілла Хохенеггер.

До побачення Маріє, швидко відповів їй Вінсенте Аллегро. Він кинув винуватий погляд на настінний еротичний календар з черницями з монастиря Клостер Себен, що висів на стіні його спальні, і почервонівши від сорому за свою незграбну брехню про фотографії  поклав слухавку мобільного телефону.


Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!