Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > "Лист росіянки у газеті "Вечірній Омськ" "

""Лист росіянки у газеті "Вечірній Омськ" "" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 18.01.2023

"Лист росіянки у газеті "Вечірній Омськ" "

Шановний спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін, шановні депутати Держдуми РФ. Я пишу вам цей лист із відчайдушним проханням допомогти розлученим, самотнім матерям Російської Федерації, які самостійно виховують дітей на маленьку зарплату. У мене є пропозиція для депутатів Держдуми РФ ухвалити закон про те, щоб зобов'язати всіх чоловіків Російської Федерації старше 30 років одружуватися. Тоді б у Російській Федерації стало б значно менше самотніх жінок із маленькими дітьми, що ростуть без батька.

Як приклад, я розповім про себе і своє життя. Мене звуть Олена. Я розлучена, самотня, молода жінка 32-х років, мати двох дітей хлопчика Івана та дівчинки Тані 5 та 8 років відповідно, живу у місті Омську в однокімнатній квартирі та працюю касиркою у магазині "Яскравіше" на бульварі Зарічний, 2/1. Зарплата у мене невелика 35000 рублів на місяць і грошей катастрофічно не вистачає, тому що діти швидко ростуть і їм потрібно весь час купувати новий одяг та взуття з якого вони виростають. Вони щодня просять у мене купити їм нові іграшки та шоколадні цукерки в магазині, а я часто не можу собі цього дозволити. Навпроти на сходовій клітці мешкає мій 36-річний сусід Ігор один у трикімнатній квартирі. Він працює якимось начальником на Півночі та отримує хорошу зарплату 300 тис. рублів на місяць, яку всю повністю витрачає на себе та свої задоволення!!! Щодня він купує собі в магазині "Яскравіше" в якому я працюю касиркою дорогий алкоголь, цигарки, копчену рибу, сири та дорогі ковбаси. Щоразу під час зустрічі в магазині, я намагаюся з ним ввічливо розмовляти та надавати йому знаки уваги, але він на мене не звертає жодної уваги наче я порожнє місце якесь, а не молода жінка у розквіті років та здоров'я. Це дуже прикро ранить жіноче самолюбство!

Так, якби ще він був писаним красенем, а так звичайний круглолиций, лисуватий, низькорослий і кривоногий мужик яких багато в Росії. Веде себе зі мною зверхньо як сволота остання! Адже він цілком міг би на мені одружитися та всиновити моїх дітей. Я б готувала для нього їжу, прала його одяг, сексом би з ним займалася (ну, а що не зітреться), а він не хоче!!! Упертий мужик і не розуміє свого щастя!!! Каже що він затятий холостяк і залишиться вірним своєму самотньому способу життя!!! Колода байдужа !!!

Тому шановний спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін, шановні депутати Держдуми РФ прийміть будь-ласка цей закон про обов'язковий порядок одруження після 30 років усіх таких упертих, егоїстичних "індивідуалістів". Бо скільки дітей у Російській Федерації виховуються бідними матерями-одиначками без батька!!! А при цьому стільки неодружених російських мужиків з грошима пропадає даремно!!!

Тисячі самотніх російських матерів-одиначок з маленькими дітьми скажуть вам за це велике спасибі!!! З повагою Олена, місто Омськ, газета "Вечірній Омськ".

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!