Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Підозрілий предмет

"Підозрілий предмет" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 05.11.2023

"Підозрілий предмет"


    Якось Голова фракції «Слуги народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія випадково побачив у сесійній залі Верховної Ради України якийсь підозрілий і невідомий предмет (що ззовні чимось нагадував книгу в обкладинці), що лежав на сидінні на місці для голосування.

—Це бомба замаскована невідомими терористами під книгу закричав він гучним несамовитим голосом звертаючись до своїх колег по фракції.

Депутат від фракції "Слуга народу" Мар'яна Безугла захотіла підійти ближче, щоб подивитися, що це за дивний предмет такий там лежить на сидінні.

—Мар'яно, не підходь це небезпечно для життя закричав їй Давид Арахамія і швидко схопив її за руку не даючи їй змогу підійти до невідомого предмету і взяти його в руки.

—Колеги, ми маємо негайно ж не створюючи паніки покинути сесійну залу Верховної Ради та викликати по телефону ДСНС та поліцію закричав гучним голосом Давид Арахамія, звертаючись до народних депутатів України і сам швидко побіг до виходу з сесійної зали Верховної Ради.

Його гучні крики про закладену невідомими терористами бомбу у сесійній залі Верховної Ради призвели до зворотного ефекту та викликали справжню паніку серед народних депутатів України.

Перелякані народні депутати України почали тікати з сесійної зали Верховної Ради, влаштувавши справжню тисняву у дверях.

Чоловіки відштовхували ліктями жінок і намагалися першими вискочити через двері з сесійної зали Верховної Ради.

Ну, а першим вибіг з сесійної зали Верховної Ради сам Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Вибігши на вулицю з будівлі Верховної Ради, перелякані народні депутати України стали по мобільних телефонах дзвонити до ДСНС та поліції.

Співробітники ДСНС та поліції приїхали через п'ятнадцять хвилин після виклику.

Вони уважно дослідили підозрілий предмет, що лежав на сидінні для голосування в сесійній залі Верховної Ради, і ним виявилася забута кимось з народних депутатів Конституція України.





Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!