Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Правильна мотивація

"Правильна мотивація " - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 11.03.2023

"Правильна мотивація"


 Одного ранку директор з маркетингу групи "Nestlе UK and Ireland" Алекс Гоннелла зібрав усіх своїх підлеглих на нараді у просторому конференц-залі і поставив перед ними завдання збільшити продажі продукції компанії у Великій Британії на 20% за півроку.

—Я нагороджу того хто досягне запланованих показників продажу продукції компанії, тим що переможець отримає від компанії "Nestlе UK and Ireland" можливість три тижні відпочивати влітку разом з дружиною у розкішному готелі на Мальдівах. 

Розповівши своїм підлеглим про амбітні плани компанії "Nestlе UK and Ireland" у боротьбі за ринки збуту продукції з основними конкурентами "Unilever", "PepsiCo", "Mars Incorporated", "Kraft Foods", "Groupe Danone" Алекс Гоннелла оголосив нараду закінченою і відпустив своїх підлеглих на свої робочі місця далі працювати.

Через півроку Алекс Гоннелла знов зібрав усіх своїх підлеглих на нараду у тому самому просторому конференц-залі. 

—Я вкрай незадоволений вашими результатами роботи сказав Алекс Гоннелла обводячи суворим поглядом сидячих перед ним співробітників. 

—От, ви наприклад Джон півроку тому були одним із найкращих співробітників нашої компанії, а зараз ваші показники впали майже до мінімуму сказав йому Алекс Гоннелла.

—Це також стосується і решти співробітників сказав Алекс Гоннелла уважно та серйозно дивлячись на своїх притихлих підлеглих.

—Я хочу зрозуміти що таке з вами останнім часом хлопці коїться?

—Чому ви не виконуєте доведені до вас плани з продажів продукції компанії ?

Джон несміливо потягнув руку вгору.

—Що ви хочете мені сказати Джон?

—Сер, мене не захоплює перспектива провести три тижні на Мальдівах разом з дружиною відповів йому Джон.

—Чому ж це Джоне, спитав у нього з щирим подивом Алекс Гоннелла.

—Бо сер, за 25 років спільного життя дружина йому так набридла, що він від неї втікає на роботу і працює допізна лиш би її не бачити відповів йому замість Джона колега Джона Фред.

—Сер, я краще вдома повішусь на мотузці на гаку для люстри ніж проводитиму літню відпустку з дружиною на Мальдівах відповів йому Джон.

У тиші конференц-залу роздався гучний гуркіт сміху.

Сміялися усі підлеглі чоловіки. Лише Алекс Гоннелла директор з маркетингу групи "Nestlе UK and Ireland" стояв біля інтерактивної дошки з проектором і тупо витріщався на них з відкритим від щирого подиву ротом...



Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!