Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Про лгбт і закони суспільства

"Про лгбт і закони суспільства" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 14.03.2023

Про лгбт і закони суспільства...


  Якщо в суспільстві мало збоченців, то їх поведінка є девіацією. А якщо в суспільстві стає багато збоченців - це стає нормою для суспільства і девіацією будуть якраз нормальні стосунки? То це є правда ? Виходить що так! Тоді за логікою якщо у суспільстві стане більше ідіотів, то девіацією стане нормально мисляча людина?

 До речі природа розділила людей на жіночу та чоловічу стать не просто так, а з метою народження дітей, бо одностатеві шлюби не дають можливості зачати дитину. Отже це є неприродній процес статевих зносин який зараз певні "експерти" видають за якусь загальну суспільну норму.

Ці "експерти" нам розповідають про "порушення" прав людини на укладення одностатевих шлюбів. Але ж є і ті хто любить секс з тваринами так звані "зоофіли" і їх права теж "порушені". Тоді треба дозволити і їм укладати шлюб з тваринами? А потім дозволити укладання шлюбу людини з деревом, автомобілем, телевізором, комп'ютером, смартфоном, пральною машинкою, мікрохвильовою піччю, холодильником?

То ми точно рухаємося до прогресу суспільних відносин чи до регресу і поступового вимирання людини як біологічного виду ????




















































Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!