Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > "Психологічний "цукерковий тест" як індикатор характеру та манери поведінки чоловіка в ліжку з жінкою"

""Психологічний "цукерковий тест" як індикатор характеру та манери поведінки чоловіка в ліжку з жінкою"" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 26.08.2022

"Психологічний "цукерковий тест" як індикатор характеру та манери поведінки чоловіка в ліжку з жінкою"


    Я вирішив написати незвичне для себе есе на тему інтимних стосунків чоловіка та жінки.

На жаль, наявність у жінки постійного сексуального партнера, аж ніяк не гарантує їй задоволеність своїм регулярним сексуальним життям.

Дослідження, проведене у 2015 році з ініціативи журналу "Cosmopolitan", показує, що дві третини жінок хоча б раз у житті імітували оргазм під час статевого акту з чоловіком.

В опитуванні журналу "Cosmopolitan" взяли участь 2300 жінок віком від 18 до 40 років, як про це пише газета "The Guardian": 28% опитаних респонденток мотивували свою брехню небажанням образити почуття партнера, а 27% зізналися, що імітують оргазм, щоб прискорити закінчення статевого акта. Водночас більшість учасниць опитування зізналася, що найбільша частина оргазмів, які вони відчували у своєму житті, сталася з ними не під час сексу з партнером, а під час мастурбації.

Таких же схожих висновків дійшли і

спеціалісти з британського Центру сексуального здоров'я. Британські вчені Емілі А. Харріс, Метью Дж. Хорнсі, Фіона Кейт Барлоу у статті

"Beliefs About Gender Predict Faking Orgasm in Heterosexual Women" опублікованій у журналі "Archives of Sexual Behavior" volume 48, pages 2419–2433 (2019) з'ясували, що:

Феміністки відчувають оргазм частіше, ніж жінки, схильні до патріархального світогляду - другі схильні його симулювати.

Хоча кількість оргазмів не завжди є показником гарного сексу, їхня імітація призводить до куди менш приємних переживань.

Дослідники опитали 462 британки віком близько 40 років. Противниці фемінізму симулювали оргазм в ліжку, вважаючи, що їхній оргазм важливий для чоловічої самооцінки і соромилися говорити з чоловіком про свої сексуальні уподобання. Власне сексуальне задоволення вони вважали менш значущим, ніж чоловіче.

Втім, зазначають дослідники, кількість жінок, що симулюють оргазм у ліжку з чоловіками, поступово скорочується — більш ранні роботи показували, що це роблять майже 60% жінок, то тепер близько 70% жінок заявили, що не вдаються до симуляції оргазму. Причин з яких жінки змушені симулювати оргазм у ліжку з чоловіками досить багато. Я вам назву основні з них. Перша причина – Це секс з примусу, тобто обрані невідповідний час, місце і сам партнер психологічно не готовий до сексу, а інший партнер його навпаки до цього активно примушує. У такій ситуації жінка вимушено погоджується на секс із чоловіком та імітує оргазм, щоб від неї скоріше "відчепилися". Друга причина - Жінка під час сексу з чоловіком думає про буденні справи, які вона не встигла зробити за день: написати звіт по роботі, випрати брудну білизну, помити брудний посуд на кухні, приготувати вечерю, перевірити шкільні уроки сина назавтра і в такій ситуації вона не отримує задоволення від сексу та змушена імітувати оргазм, щоб не применшувати чоловічу гідність свого сексуального партнера. Третя причина - Жінка приймає ліки, що знижують рівень лібідо. Це можуть бути антигістамінні, заспокійливі, антидепресанти, снодійні препарати. У результаті вона також не отримує задоволення від сексу і змушена імітувати оргазм, щоб не ображати чоловіка. Четверта причина- Особливості будови статевих органів у конкретної жінки не дозволяють їй отримувати задоволення від сексу з чоловіком. Наприклад, жінка може легко отримувати кліторальний оргазм від вібратора, але не отримувати оргазм від традиційного вагінального сексу з чоловіком. Якщо комусь цікаво чому саме так відбувається, то нехай прочитає про так зване "правило великого пальця", яке сформулювала вимірюючи жіночі вагіни і відстань між клітором та вагіною в 20-х роках минулого століття психоаналітик та письменниця, послідовниця Зігмунда Фрейда принцеса Марі Бонапарт - правнучка Люсьена Бонапарта (брата імператора Наполеона Бонапарта).

П'ята причина - Запальні процеси статевих органів жінки викликають у неї огиду до сексу, але щоб не ображати чоловіка, вона погоджується на секс. Це можна віднести до першого пункту сексу з примусу.

Шоста причина- У жінки розвинулася "післяпологова депресія" і тому відсутнє, або сильно ослаблене лібідо, але щоб не ображати чоловіка жінка погоджується на секс. Це також можна віднести до першого пункту сексу з примусу.

Сьома причина - Чоловік дуже швидко "кінчає", а жінка навіть ще як слід не збудилася. До речі, це дуже поширена проблема у чоловіків. Вона лікується відвідуванням чоловіком уролога та сексолога.

Восьма причина - Проблема з потенцією у чоловіка. Причин для цього може бути безліч: надмірне споживання алкоголю, антидепресантів, снодійних, запальні процеси передміхурової залози, фізична втома, психологічна втома та інші причини.

У цьому випадку теж допоможе відвідування чоловіком уролога та сексолога та прийом спеціальних ліків для підвищення потенції типу Віагри, Левітри, Пенегри, Сіалісу та натуральних препаратів на основі кореню женшеню, які підвищують фізичний тонус м'язів та витривалість організму чоловіка.

Дев'ята причина - Егоїзм у ліжку. Це коли чоловік повністю фізично здоровий, але піклується тільки про своє задоволення в ліжку, а жінка соромиться йому зізнатися, що він щось робить не так, як їй подобається.

Десята причина - Перед сексом чоловік чимось дуже сильно образив жінку, а потім вони начебто "помирилися", але "неприємний осад" в душі у жінки залишився і під час сексу жінка прокручуючи в себе в голові момент сварки між ними продовжує мовчки ображатися на чоловіка і це не дає їй можливості отримати задоволення від сексу. 

Ну ось я перерахував вам основні причини, чому жінки змушені імітувати оргазм під час сексу з чоловіком. Це все була така собі передісторія до того, про що я вам хотів розповісти. Для кращого розуміння того, про що я вам розповім далі. 

А я вам розповім далі про так званий психологічний "цукерковий тест" який дозволяє оцінити характер та манеру поведінки чоловіка в ліжку з жінкою. Він полягає в тому, що жінка дає малознайомому чоловікові з яким у неї ще не було інтимних відносин цукерку в обгортці і стежить за тим, як він її розгортає. Якщо чоловік дістаючи цукерку з обгортки грубо рве її, а потім сминає пусту обгортку в руці та просто кидає її на підлогу, цукерку повністю засовує до рота і активно чавкає, то цей чоловік - примітивний жлоб який не враховуватиме побажання жінки в ліжку і в цьому випадку ні про який гарний секс з ним і мови бути не може. А от якщо чоловік акуратно дістає цукерку з обгортки, обгортку від цукерки акуратно розрівнює і вивчає, пусту обгортку не кидає на підлогу, а акуратно кладе в сміттєвий бак, цукерку їсть не відразу повністю ковтаючи її, а відкушуючи по маленькому шматочку повільно її смакує, то цей чоловік не жлоб, а чоловік-гурман здатний тонко відчувати і значить здатний зрозуміти потреби жінки в ліжку. З таким тонко відчуваючим чоловіком, напевно, у жінки буде вдалий секс і їй не потрібно буде симулювати оргазм, щоб не ображати його чоловічу гідність.

Ось такий цікавий психологічний "цукерковий тест" що дає можливість жінці зрозуміти характер малознайомого чоловіка і те чи варто мати з ним інтимні відносини. Дякую вам за те, що читали моє есе.


Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!