Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Розмова з менеджером банку

"Розмова з менеджером банку " - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 24.02.2023

"Розмова з менеджером банку"


  Юрій Володимирович - військовий 110 ОМБр імені Марка Безручка повернувся з війни до Києва на кілька днів, щоб тільки побачити своїх рідних, а потім знов їхати воювати на фронт. Перевіряючи свою пошту він знайшов у поштовій скриньці поруч з кипою газет і квитанцій по комунальці, старе письмо від банку "Глобус". Відкривши конверта і уважно прочитавши письмо від банку, Юрій Володимирович дізнався зі змісту письма про те, що він заборгував банку "Глобус" виплати по кредиту за 4 місяці. Юрій Володимирович дуже обурився з цього приводу і вирішив негайно ж поїхати до банку "Глобус", щоб наживо поспілкуватися з менеджером по кредитам. 

Приїхавши до банку "Глобус" Юрій Володимирович вистояв півгодини в черзі до менеджера по кредитам.

Олег Сергійович - менеджер по кредитам - вгодований, лисуватий чоловік 35-ти років, одягнений в білу сорочку і чорного кольору діловий костюм вислухавши суть проблеми Юрія Володимировича байдуже знизав плечима і відповів йому що він на жаль нічим не може йому допомогти.

Між ними відбувся короткий діалог такого плану:

-Але ж чому я маю платити за цей клятий кредит?

-Бо ви брали кредит на відкриття бізнесу у нашому банку "Глобус" в минулому році.

-Але ж мій бізнес повністю зруйнували ракети м@скалів і мені нічим платити по кредиту, бо бізнесу нема і тому прошу вас піти мені на зустріч!

-Я у ваш бізнес ракети не посилав!

-Але ж мені реально нічим платити за кредит!

-Це не моя проблема.

-У вас вже накопичилася велика сума боргу по кредиту який ви вчасно не сплачували.

-Але ж я в цей час воював на фронті під Авдіївкою захищаючи Україну від рашистів!

- А я вас туди не посилав!

-Що?

-Ви порушили умови кредитного договору і повинні повністю сплатити борг по кредиту.

-Це казна що таке коїться в цьому банку обурився Юрій Володимирович встаючи з крісла.

-Я буду скаржитися на вашу бездіяльність в головний офіс вашому керівництву гнівно сказав він менеджеру по кредитам Олегу Сергійовичу.

-Це ваше право байдужим голосом відповів йому менеджер по кредитам Олег Сергійович з діловим виглядом перебираючи папери на столі.

Вийшовши на вулицю Юрій Володимирович одразу ж подивився на смартфоні в Google адресу головного офісу банку "Глобус" і поїхав туди.

В головному офісі банку "Глобус" Юрій Володимирович спромігся поговорити з заступником директора банку "Глобус"- ввічливим і уважним чоловіком в окулярах який взяв у Юрія Володимировича номер мобільного телефону і заспокійливо пообіцяв йому піти на зустріч в реструктуризації його боргу за кредитом.

Задоволений отриманим результатом Юрій Володимирович попрощався з ним і поїхав додому. Через кілька днів заплативши за комунальні послуги Юрій Володимирович попрощався зі своїми рідними і поїхав з Києва на фронт воювати з рашистами. Через тиждень після цього візиту до головного офісу банку "Глобус", коли Юрій Володимирович знов лежав в холодному окопі під Авдіївкою перебуваючи під шквальним вогнем ворожої артилерії на його смартфон раптово прийшло повідомлення з банку "Глобус" про те, що його борг по кредиту ще більше збільшився через нараховану пеню і банк "Глобус" подав на нього позов до Шевченківського районного суду з приводу невиконання ним умов кредитного договору і вимагає від нього повної і негайної сплати всієї суми кредиту разом з нарахованими пенею та відсотками...

Коли вщухли обстріли ворожої артилерії Юрій Володимирович дістав з кишені військової куртки свій смартфон і перечитавши текст повідомлення від банку "Глобус" голосно матюкнувся. 

-Ти чого матюкаєшся спитав у нього з подивом його бойовий побратим по кличці "Сивий".

-На мене банк позов до суду подав за несплату щомісячних платежів по кредиту на відкриття бізнесу який мені вщент ракетами зруйнували рашисти відповів йому Юрій Володимирович.

-А найпаскудніше те, що я будучи в Києві ходив на особистий прийом до заступника директора банку "Глобус", щоб домовитися про реструктуризацію боргу і він мені пообіцяв це зробити відповів Юрій Володимирович.

-А зараз я бачу, що він мене підло обдурив, але я так легко не здамся, найму собі адвоката і буду судитися з банком сказав Юрій Володимирович піднімаючись в окопі на повний зріст.

У цей момент зовсім поруч з окопом роздався вибух і щось на високій швидкості просвистіло над вухом Юрія Володимировича. 

-Обережно голосно закричав йому його бойовий побратим по кличці "Сивий".

До них прямо в окоп влучив уламок розірвавшегося рашистського снаряду.

Юрій Володимирович схопився однією рукою за свою поранену шию, а потім похитнувся і впав лицем вниз на дно окопу...



Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!