Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Телефонна розмова бійця київської тероборони зі своїми матір'ю та сестрою

"Телефонна розмова бійця київської тероборони зі своїми матір'ю та сестрою " - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 21.03.2022

"Телефонна розмова бійця київської тероборони зі своєю матір'ю та сестрою"

Стоячи в черзі до аптеки я випадково почув гучну телефонну розмову бійця київської тероборони зі своєю матір'ю та сестрою.
- "Привіт мамо, це я твій син Олексій" сказав міцний, високий чоловік середніх років у військовій формі з автоматом у руках.
-" Альоша, привіт як ти? Ти так давно мені не дзвонив що я почала хвилюватися що з тобою щось трапилося" почув я у відповідь схвильований голос матері бійця київської тероборони Олексія.
-" Мамо у нас у Києві все добре, у мене немає часу зайвий раз тобі дзвонити, бо "роботи" в нас багато ми ходимо вулицями, ловимо диверсантів і знищуємо ворожі російські ДРГ." Розповісти тобі наші "новини з фронту" спитав мати боєць київської тероборони Олексій. От слухай " голова військової адміністрації Києва Микола Жирнов повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення військ РФ у Києві знайдено та знищено ворожі ДРГ загальною кількістю понад 127 людей з 14 ДРГ" розповів матері боєць київської тероборони Олексій.
- "У Києві створено ефективну протидиверсійну систему, ворог не пройде" розсміявся Олексій."Ми щодня героїчно відбиваємо атаки російських військ на нашу столицю і ні на хвилину не можемо розслабитися, тому що ворог почав робити хаотичні обстріли наших військових позицій і гатить по нас і вдень і вночі у будь-який час доби" відповів матері Олексій. Перепадає не лише нашим військовим, а й мирним жителям Києва. От наприклад "вчора пізно ввечері 20 березня рашисти обстріляли Подільський район Києва та загинула одна людина. Інформація про зруйновані будинки уточнюється", - повідомив мер Києва Віталій Кличко. А ось буквально 11 годин тому рашисти обстріляли Святошинський район Києва значні пошкодження отримали два будинки, ще в 6 навколишніх будинках вибуховою хвилею вибило вікна крім того, пошкоджено приміщення двох шкіл та двох дитячих садків, постраждали шість осіб, ще 200 людей евакуювали" так повідомили у прес-службі київської мерії розповів матері Олексій. " Господи, врятуй Україну" відповіла мати Олексію. З тобою все гаразд? Ти не поранений із тривогою спитала мати Олексія. "Не хвилюйся зі мною все гаразд, поряд зі мною в лавах київської тероборони пліч-о-пліч стоять і воюють мої сусіди по квартирі, вірні друзі та колеги по роботі" відповів матері Олексій. Ти добре харчуєшся? А одягаєшся тепло запитала Олексія мати. Так, мамо я харчуюсь добре, забезпечення їжею у нас хороше, їжа є в достатній кількості Слава Богу, велике спасибі державі та небайдужим волонтерам які невпинно допомагають і одягаюсь я тепло спасибі тобі мамо за турботу посміхнувся Олексій. Хочеш розповім тобі хороші новини запитав мати Олексій. Так, зараз мені потрібні лише добрі новини відповіла мати Олексію. От послухай "з початку війни ЗСУ знищили понад 10 вищих командирів армії РФ, з них – не менше шести генералів" це вчора по каналу ТСН у новинах показали з посиланням на джерело інформації у ЗСУ розповів матері боєць київської тероборони Олексій. Як чудово, навіть куплена торік норкова шуба не доставила мені стільки радості скільки доставила новина про смерть російських окупантів в Україні розсміялася мати Олексія. Ага, і мені також сподобалося. Ці високопоставлені командири брали участь у двох Чеченських війнах, війні в Грузії у 2008 році, в анексії Криму та війні на Донбасі у 2014 -2021 роках. Але тепер вони вже не зможуть ні на кого напасти і горітимуть у пеклі за свої воєнні злочини відповів матері Олексій. Слухай далі лише "на 21 березня за 26 днів військового вторгнення російська армія втратила особового складу – близько 15 000 осіб, танків – 498 од.,
бойових броньованих машин – 1535 од., артилерійських систем – 240 од.,
РСЗВ – 80 од., коштів ППО – 45 од.,
літаків – 97 од., вертольотів – 121 од., автомобільної техніки – 969 од.,
кораблів/катерів – 3 од., цистерн з ПММ – 60, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 24,
спеціальної техніки – 13." - пише інтернет-видання Ліга.нет із посиланням на джерело в Генштабі ЗСУ розповів матері Олексій. "Подумай рашисти в Україні вже втратили 15 тис своїх військових, вони стільки не втратили ні в першу, ні в другу Чеченську війну, російські окупанти деморалізовані, кидають свою військову техніку і сотнями здаються в полон українським військовим" розповів матері боєць київської тероборони Олексій.
Здорово, ти мене дуже втішив розсміялася мати Олексія. Стривай я тебе ще більше порадую кілька днів тому " ЗСУ ліквідували військового злочинця командира російської армії Володимира Романова який ґвалтував і вбивав жінок на очах у їхніх дітей і знущався з людей у ​​Богданівці. Фото трупа окупанта вже відправили його дружині Альбіні. Разом з Романовим у той день було вбито багато інших російських загарбників."
Про це в Instagram повідомив український актор, телеведучий та волонтер Андрій Джеджула розповів боєць київської тероборони Олексій матері.
Чудово, я тепер зовсім позбулася смутку розсміялася мати Олексія.
А як ваші справи у Львові запитав у матері боєць київської тероборони Олексій. У нас зі Світланою все гаразд. А що у вас із цінами на оренду квартир? Я нещодавно читав в інтернеті що у Львові після військового вторгнення російських військ в Україну та масового переселення українців головним чином із центральних та східних регіонів до Західної України у кілька разів підскочили ціни на оренду квартир та квартиронаймачі скаржаться на жадібність львівських орендодавців у фейсбуці особисто меру Львова Андрію Садовому сказав Олексій Матері. Це справді так запитав мати боєць київської тероборони Олексій. Хазяйка квартири з нас грошей за оренду зовсім не бере і платимо їй ми лише за комуналку. "У господині квартири є син який служить у ЗСУ і зараз захищає Україну від російських окупантів під Сумами, тому господиня квартири з розумінням поставилася до нас і сказала, що допомагати людям у біді це її внесок у перемогу України" відповіла мати бійцю київської тероборони Олексію.
А як справи з продуктами у магазинах у Львові запитав у матері Олексій. Все добре. От раніше були великі черги і люди займали чергу о сьомій ранку щоб о десятій потрапити в магазин і розкуповували буквально все крупи, хліб, молоко, сіль, цукор, м'ясо, сірники, господарське мило, але товари привозять до магазинів щодня і люди зрозуміли що дефіциту товарів не буде і великі черги за товарами зникли відповіла мати бійцю київської тероборони Олексію. Це добре відповів Олексій матері. Дай мені будь-ласка поговорити із сестрою Світланою попросив мати боєць київської тероборони Олексій. Добре, я зараз передам їй смартфон відповіла мати Олексію. Світлана привіт сказав сестрі Олексій. Привіт братик відповіла йому Світлана. Як у тебе справи спитала у нього Світлана. Ми б'ємо ворога на всіх напрямках і не підпускаємо його близько до Києва. Наразі ЗСУ "відтіснили російські війська на відстань 25 км від центру Києва" і бойовий дух у російських окупантів явно впав. Вони вже не мають сил на військовий наступ на Київ відповів сестрі Світлані боєць київської тероборони Олексій. Це чудова новина відповіла йому Світлана. "Ти бережи себе. Я так скучила за тобою і мрію тебе обійняти" відповіла Світлана братові Олексію. Я теж скучив за тобою і матір'ю і мрію вас обох обійняти і ми неодмінно обіймемося, коли ми переможемо російських окупантів і закінчиться війна в Україні відповів Світлані Олексій. Передай, будь-ласка, смартфон матері попросив сестру Світлану Олексій. Добре, цілую тебе відповіла Світлана Олексію. Я теж цілую тебе відповів сестрі Світлані Олексій. Ало, мамо я бажаю тобі зі Світланою всього найкращого здоров'я, радості та мирного неба над головою і вір мені скоро війна в Україні закінчиться нашою повною перемогою над ворогом. Цілую тебе мамо! все буде Україна сказав матері Олексій та закінчив телефонну розмову з матір'ю.
...Я захоплено тоді подумав що цей боєць київської тероборони Олексій був абсолютно правий коли сказав, що Україна скоро переможе рашистського ворога, має скоро перемогти оскільки у важких бойових умовах українських військових та бійців тероборони морально підтримують люблячі жіночі серця матерів, сестер, дружин, коханих які в своїх щоденних молитвах до Бога бажають їм швидше повернутися з перемогою живими додому. Такий народ нікому не поставити навколішки, ніколи не зломити і не перемогти захоплено подумав я.

Кінець
Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!