Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > Видати книгу тут і зараз

"Видати книгу тут і зараз" - оповідання від Admin опубліковано 19.11.2013

Нарешті в Україні відкрилася можливість молодим авторам продавати свої книги!

Українська еліта нарешті щасливо здригнулася від дивовижної новини. А як не здригнутися, коли вперше за 22 роки незалежної України молоді українські автори можуть чесно заробляти на хліб своєю творчістю, а не поневірянням по дрібним фірмам, що займаються продажем, з надією, що колись хто-небудь помітить їх писемний талант та виділить кошти на видавництво хоча б одненької збірочки.

А новина, від якої здригнулася країна наступна: найбільше в Україні онлайн-видавництво книг «Читай онлайн» надало можливість всім авторам, що пишуть українською мовою, не лише видавати свої книги для інтернет-користувачів, але й отримувати за це кошти.

Вся справа в тому, що видавництво книги – на сьогоднішній день оцінюється не одним десятком тисяч гривень. А от прибутки мінімальні – через високу конкуренцію в тому ж Інтернеті – будь-яку книгу зараз можна знайти в веб-просторі. А отже, автори просто кидають гроші у друковану продукцію, яку купують одиниці.

Чи допоможе авторам продаж на сайті Читай Онлайн, чи зробить він ближчим їх кроки до омріяної слави – покаже час.

Але вже відомо, що ажіотаж серед онлайн-видавців підвищився – про це свідчать рейтинги сайту Читай Онлайн. Тож сподіваємося, що такий новий спосіб заробітку зможе принести творцям книг більшу користь, аніж витрачання коштів на тонни паперу, які роками не зникають з прилавків Петрівки.

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!