Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > "Злочинці-невдахи-5" або "Поквапишся людей насмішиш"

""Злочинці-невдахи-5" або "Поквапишся людей насмішиш"" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 22.05.2022

"Злочинці-невдахи-5" або "Поквапишся людей насмішиш"

     У деяких злочинців здається геть відсутні мізки інакше як вони можуть так "учудити"? Ця історія сталася у США кілька років тому. Джек Кертіс так поспішав пограбувати відділення банку "First Century Bank" у Джорджії, що прийшов на пограбування банку в кепці, сонцезахисних темних окулярах і ... фірмовому спецодязі. Погрожуючи автоматичним пістолетом банківському службовцю Тедду Барнсу Джек Кертіс забрав готівкою майже 320 тис доларів США, вийшов з відділення банку зі спортивною сумкою "Nike" повної грошей і сівши на орендований синій Ford Mustang, припаркований біля дверей банку спокійно поїхав до себе на роботу. Яке ж було щире здивування Джека Кертіса коли його на роботі буквально через годину затримали поліцейські. А все тому, що він пішов "на справу", не переодягнувшись у фірмовому пожежному комбінезоні місцевої пожежної частини, та ще й з бейджиком на грудях, в якому були написані його ім'я та прізвище. Під час обшуку в його особистій шафці поліцейські знайшли спортивну сумку "Nike" із викраденими з банку 320 тис. доларами США. Джека Кертіса заарештували, засудили та посадили у в'язницю за пограбування банку. Думаєте, що на цьому його історія закінчилася?

А ось і ні! Відсидівши належний йому термін за пограбування банку Джек Кертіс незабаром вирішив знову взятися за старе. Цього разу він вирішив пограбувати відділення банку "Bank of East Asia" в Каліфорнії. Для цього Джек Кертіс орендував чорний Chevrolet Malibu і поїхав грабувати банк. На його лихо в банку виявилося багато людей. Джек Кертіс прокричав свої вимоги до банківського службовця Майкла Хоттона, але той нічого не почув, бо люди голосно розмовляли один з одним у черзі. Тоді Джек Кертіс дістав з кишені куртки аркуш паперу і написав на ньому свої вимоги, передавши їх у вікно банківському службовцю Майклу Хоттону. Банківський службовець Майкл Хоттон віддав Джеку Кертісу гроші і той спокійно поїхав до себе додому. Яке ж було сильне здивування Джека Кертіса коли після прибуття додому його заарештували поліцейські, які вже чекали його біля будинку. Як з'ясувалося пізніше невдаха-грабіжник Джек Кертіс написав свої вимоги щодо грошей банківському службовцю Майклу Хоттону на аркуші паперу, який виявився ні чим іншим, як листом з поліції на його ім'я із зазначеним у ньому ім'ям, прізвищем та домашньою адресою грабіжника. Тож Джека Кертіса знову заарештували, засудили та посадили у в'язницю за пограбування банку.























Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!