Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > "Злодії-невдахи-7" або "Викликаю поліцію на себе"

""Злодії-невдахи-7" або "Викликаю поліцію на себе"" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 06.08.2022

"Злодії-невдахи-7" або "Викликаю поліцію на себе"

   Деякі злочинці настільки тупі і, схоже, навмисне все роблять для того, щоб їх зрештою заарештувала поліція.

Ця курйозна кримінальна історія відбулася у США, а якщо точніше, то у місті Кенневік штат Вашингтон у березні 2019 року. Приблизно о шостій годині ранку п'ятниці 22 березня 2019 року 43-річний безробітний Вільям Браун вирішив пограбувати маленьку продуктову крамничку, яка була розташована за кілька вулиць від його будинку.Він завбачливо залишив на сусідній від крамниці вулиці свій пошарпаний червоний пікап Chevrolet і в кепці Nike, в темних сонцезахисних окулярах, підійшов до дверей крамниці і зламавши відмичкою дешевий, китайський, циліндричний, дверний замок зайшов до приміщення продуктової крамниці. У продуктовій крамниці він зміг "розжитися" аж 350 доларами США з каси.

Вийшовши з продуктової крамниці через 10 хвилин з 350 доларами США в правій передній кишені джинсів і весело наспівуючи собі під ніс Вільям Браун перебував у гарному настрої аж до тих пір, поки не дійшов до того місця, де він раніше залишив свій припаркований автомобіль. Вільям Браун з подивом виявив, що його старий червоний пікап Chevrolet кудись безслідно зник. Перша думка яка прийшла йому в голову, це те що він залишив свій автомобіль припаркованим в іншому місці. У розгубленості Вільям Браун став метушливо бігати вулицею і шукати те місце, де він міг припаркувати свій червоний пікап Chevrolet. Врешті-решт Вільям Браун таки зрозумів, що поки він грабував продуктову крамничку якийсь зухвалець викрав його пікап. Тоді Вільям Браун вирішив зателефонувати до поліції та повідомити їм про крадіжку свого пікапа. Поліцейські приїхали на його виклик через 15 хвилин і насамперед підняли відео з камер відеоспостереження кафе біля якого раніше було припарковано червоний пікап Chevrolet Вільяма Брауна.

...І от тоді з'ясувалося, що Вільям Браун просто забув ключі від замка запалення на задньому сидінні свого пікапа. На них звернув увагу велосипедист, який проїжджав повз та вирішив скористатися недбалістю господаря. Він просто кинув велосипед у кузов старенького пікапа Chevrolet і викрав його.

Під час уважного вивчення відео з камер відеоспостереження кафе поліцейські зрозуміли, що перед ними не просто жертва пограбування. Доки викрадач займався його пікапом, Вільям Браун і сам грабував продуктову крамничку неподалік. При обшуку його одягу поліцейськими було знайдено вкрадені з крамниці 350 доларів США і дверну відмичку якою він зламав дверний замок у продуктовій крамниці.

Грабіжник-невдаха Вільям Браун був відразу ж заарештований поліцейськими і відправлений до в'язниці округу Бентон за звинуваченням у крадіжці. Його викрадений червоний пікап Chevrolet і досі не знайдено.


Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!