Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті > "Злодії-невдахи-8" або "Банан замість пістолета"

""Злодії-невдахи-8" або "Банан замість пістолета"" - оповідання від Прокопчук Станіслав Іванович опубліковано 06.08.2022

"Злодії-невдахи-8" або "Банан замість пістолета"

   Правильно кажуть старі мудрі люди, що тупість людська може бути воістину безмежною.

Деякі злочинці настільки тупі і, схоже, навмисне все роблять для того, щоб їх зрештою заарештувала поліція.

Ця курйозна кримінальна історія відбулася у Великій Британії, а якщо точніше, то у графстві Дорсет у південно-західній частині країни на узбережжі протоки Ла-Манш у квітні 2019 року.

У вівторок 2 квітня 2019 року об 11 годині 15 хвилин дня у двері банку "Barclays" що у графстві Дорсет (Великобританія) увійшов середнього зросту чоловік у сонцезахисних окулярах та синій бейсболці з логотипом збірної Англії з футболу на ім'я Девід Пітерс з помаранчевим поліетиленовим пакетом у правій руці.

Не викликавши жодних підозр у охорони, він пройшов до каси і звернувся до молодої співробітниці, вказуючи рукою на поліетиленовий пакет: "У мене тут у поліетиленовому пакеті знаходиться заряджена "пушка", тож дитинко, без жартів, давай мені сюди швидко усі гроші з каси" сказав їй він.

Прихований поліетиленом предмет своєю формою справді нагадував зброю. Перелякана до смерті молода касирша, не здогадавшись натиснути на "тривожну кнопку" під столом, швидко віддала йому все, що на той момент було в касі після проведеної інкасації - близько 1300 фунтів стерлінгів. Грабіжник засунув гроші у той самий поліетиленовий пакет і швидко вийшов із банку.

Через кілька днів після скоєного пограбування банку грабіжник Девід Пітерс сам прийшов до поліцейського відділку із вкраденими з банку 1300 фунтами стерлінгів  і добровільно здався поліції - його замучила совість. Він зізнався поліцейським, що жодного пістолета в пакеті не було - там лежав звичайнісінький банан куплений ним у супермаркеті. Але у поліції це смішним не порахували: Девіда Пітерса заарештували за пограбування банку і суд графства Дорсет визнав його винним у скоєні навмисного пограбування банку та засудив його до тюремного ув'язнення терміном на 10 років.











































Кінець

Підтримати автора:

Ваш коментар буде першим!